KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
2021. Jún. 18. Péntek, 11:00
Általános hírek

Szezonvégi összefoglaló – K&H Liga

Harmadik statisztikai cikkünkben a magyar bajnokságban produkált számaink következnek. Az alapszakaszt veretlenül abszolválta a Telekom Veszprém, majd a bajnoki döntőben Szegeden és Veszprémben is veszítve nem tudta megvédeni címét, és be kellett érje az ezüstéremmel. A statisztikákat köszönjük Lang Zoltánnak.
 
Először nézzük az összesített mérleget az idényből. Összesen 28 mérkőzést játszottunk a K&H Ligában, ebből 25 győzelem született. Az alapszakaszban egy botlása volt a csapatnak, amikor Csurgón döntetlenre végzett a hazai együttessel. Két vereségünk a már említett bajnoki döntők a Szeged ellen.
 
 
A következő táblázat a bajnokság legjeit tartalmazza. Látható, hogy a legtöbb gólt, 48-at, a Cegléd ellen szereztük, míg a legkevesebbet a hazai Balatonfüred elleni találkozón kaptuk, 11-et. A Cegléd ellen egyébként a szezon legnagyobb különbségű győzelmét is elkönyvelhettük.
 
 
A K&H Ligában Dejan Manaskov lőtte a legtöbb gólunkat, pontosan 106-ot. A legtöbb mérkőzést Rogerio Moraes játszotta, 27-et. A brazil összességében is a legtöbbször lépett pályára, de erről az összesítő cikkben még lesz szó.
 
 
A játékvezetők közül a Réti-Szedmák párossal találkozott csapatunk a legtöbbször, összesen háromszor, mindhárom alkalommal győzni tudtunk.
 
 
A nézőszámban szerencsére a magyar bajnokság engedett annyit, hogy a végső szakaszra már a szurkolókkal együtt vághattunk neki. A 14 hazai találkozó felén lehettek nézők a Veszprém Arénában, összesen 15.000-en.
 
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?