KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Közvetíti:

Telekom Veszprém
31
THW Kiel
37
Bajnokok Ligája
(Bajnokok Ligája 2. forduló)
Sze. 21. Szombat, 17:30
Veszprém Aréna
A Bajnokok Ligája 2. fordulójában egy igazi rangadó várt a Telekom Veszprémre hazai pályán a THW Kiel ellen. A vendégek kezdték a mérkőzést és Reinkind lőtt hatalmas gólt, amit Pekeler két gyors indítás gólja követett. Gajic törte meg a hazai gólcsendet a 4. percben. Sok hibával játszott támadásban a Veszprém, ezért Davis mester gyorsan cserélt is belső posztokon, Nenadic és Lauge érkezett Mackovsek és Mahé helyére már a 8. percben. Pekeler eközben már a 4. gólját szerezte, a Veszprém időt is kért 2-5-nél. Kezdett ébredezni a Veszprém és Tönnesen egy gólosra faragta a hátrányt emberelőnyben (13. perc 5-6). Nenadic góljával sikerült egyenlíteni is, amit 3 vendég gól követett. A 20. percben 7-9-nél Jicha is időt kért. Landin nagyon jól védett és az első félidő hajrájában már 5 góllal is vezetett a Kiel. Yahia utolsó pillanatos hatalmas bombájával 13-16 volt a félidő.
 
A 2. félidő Veszprém támadással és Landin védéssel kezdődött. Terzic szerzett üres kapus gólt. Nagyon parázs hangulat közepette felváltva estek a gólok. Blagotinsek játszott jól a falban és szerzett szép gólokat. Potyogtak a találatok és a kétperces büntetések is. A Kiel megint ellépett néggyel, de Marguc szépített (40. perc 21-24). Gajic értékesített magabiztosan egy büntetőt, de Landin továbbra is parádézott a kapuban. Sajnos, míg a hazai alakulat sok hibával, addig a Kiel taktikusan, türelmesen játszott. Davis második időkérése a 48. percben volt 23-27-nél. Nem tudott közelebb jönni a Veszprém, 7 perccel a vége előtt újra 5 gól volt a Kiel előnye. Yahia óriási gólokat ragasztott Landin kapujába, de ez sem volt elég, mert a Kiel gólgazdag 37-31-es győzelmet aratott.
 
Telekom Veszprém – THW Kiel 31:37 (13:16)
 
Telekom Veszprém: Sterbik, Cupara – Manaskov, Yahia 5, Moraes, Tönnesen 3, Gajic 3 (1), Nilsson 5, Marguc 1, Lauge 3, Strlek 3, Terzic 1, Blagotinsek 3, Nenadic 3, Mahé 1, Mackovsek
 
THW Kiel: Landin, Quenstedt – Duvnjak, Reinkind 8, Landin 1, Kristjansson, Weinhold 1, Wiencek 3, Ekberg 3, Rahmel, Dahmke 2, Zarabec 5, Horak, Bilyk 7, Pekeler 7, Nilsson
 
Hétméteresek: 3/1 ill. 0/0
Kiállítások: 8 perc ill. 6 perc
David Davis: Ma a Kiel nagyon jól védekezett, támadott, jók voltak a lefordulások, minden kitűnően működött. Mi jól kezdtük a mérkőzést, de utána semmi nem sikerült. Ez egy szörnyű nap volt, talán az eddigi legrosszabb mióta itt vagyok. Most tudjuk, hogy hol állunk, milyen szinten vagyunk, de ez nem az ahol lenni akarunk. Folytatjuk a kemény munkát és megpróbáljuk elérni azt a szintet, ahol jelenleg a Kiel is van.
 
Omar Yahia: Először is gratulálok a Kielnek, nagyszerűen játszottak. Sajnos ez nem a mi napunk volt. Remélem, hogy tanulunk a hibákból, holnap kielemezzük újra a találkozót és próbálunk jobbak lenni legközelebb. Jobban kellett volna kezdeni a mérkőzést és akkor nem kellett volna végig futni az eredmény után.
 
Filip Jicha: Nagyon boldog vagyok a mai játékunk miatt. Elégedett vagyok a játékosok teljesítményével. Mindössze 48 órával ezelőtt, egy számunkra fontos Bundesliga mérkőzést játszottunk. Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, remek munkát végeztek, különösen a védekezésben. Nagyon nehéz volt kiválasztani egy játékost a rengeteg jó teljesítmény közül. A mai játékunk lenyűgöző volt és remélem, hogy a továbbiakban is ilyen szinten tudunk maradni.
 
Niclas Ekberg: Intenzív meccs volt, mint mindig Veszprémben. Jó volt a taktikánk és 60 percig jól működött. Ahogy az edző is mondta, nem lehet kiemelni senkit, igazi csapatmunka volt. Jó volt a védelmünk és a kapusunk és ebből tudtuk a saját játékunkat játszani, ami gyors ellentámadásokra épül. Örülök a két pontnak és próbáljuk így folytatni.
 
 
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?