KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Közvetíti:

Telekom Veszprém
37
PPD Zagreb
25
Bajnokok Ligája
(Bajnokok Ligája 2. forduló)
Sze. 24. Csütörtök, 18:45
Veszprém Aréna
A Telekom Veszprém az első hazai Bajnokok Ligája mérkőzésen a horvát bajnokot látta vendégül. A vendégek kezdték a találkozót és rögtön góllal nyitottak. Alaposan bekezdett a Veszprém is, Nenadic góljaival és gólpasszaival az 5. percben 5-3 volt az állás. A fiatal vendégcsapat bátor játékkal állt bele a mérkőzésbe és 13 perc játék után még mindig közel tartotta magát a jóval esélyesebb hazaiakhoz (8-7). A kapuban ezúttal Cupara állt és mutatott be számos remek védést. A horvátok kettős emberhátrányba kerültek és a Veszprém ellépett 4 góllal, ezért a Zagreb időt kért. 7 a 6 elleni játékkal próbálkoztak a vendégek, de nem túl eredményesen. A hazai védelem nagyon kemény és harcos volt, a horvátok nehezen tudtak csak gólhelyzetet kialakítani. A félidő végére rákapcsolt a Veszprém és 6 gólos előnyt szerzett a szünetre.
 
A második félidő is gyors gólokkal indult mindkét oldalon, a kapusok nem tudtak ekkor bravúrokat bemutatni. A vendégcsapatból Matanovic kapott egyből piros lapot egy csúnya szabálytalanság után. Ezt két gyors góllal büntette a Veszprém, ami után újabb horvát időkérés következett (37. perc 24-15). Shiskarev góljával kialakult a 10 gólos különbség is. Borozan ismét megállíthatatlan volt és óriási bombagólokat lőtt. A félidő közepére a horvátok kicsit közelebb zárkóztak (30-22). Yahia is jó formában játszott és magabiztosan értékesítette a büntetőit is. 7 perccel a vége előtt újra visszaállt a 10 gólos különbség Lauge góljával (33-23). A Veszprém remek támadójátékkal, végig dominálva nyerte meg végül a mérkőzést.
Telekom Veszprém – HC PPD Zagreb 37:25 (18:12)
 
Telekom Veszprém: Cupara, Corrales – Manaskov 3, Yahia 6, Moraes 1, Nilsson 3, Marguc 3, Lauge 4, Strlek 3, Blagotinsek, Shishkarev 4, Nenadic 5, Mahé 1, Maqueda, Lékai, Borozan 4
 
HC PPD Zagreb: Jandric, Asanin – Cavar, Mandic 4, Bozic-Pavletic 2, Klarica, Buric 2, Srna, Vuglac 4, Stojnic 2, Bozovic 3, Laljek 1, Matanovic, Hrstic 6, Grahovac 1, Vlah
 
 
Hétméteresek: 3/3 ill. 2/2
Kiállítások:  2 perc ill. 8 perc
David Davis: Igor Vorival rengeteget találkoztunk ellenfélként a pályán, és most is. Sok sikert kívánok neki a jövőben. Nehéz volt a meccs és tudtuk, hogy sok sérültjük van, illetve hogy egy kisebb mentális gödörben vannak. Próbáltunk a lehető legjobban felkészülni belőlük. Mindenki kapott játéklehetőséget ma, és fejben is erősek voltunk. Elégedett vagyok a mutatott hozzáállással. Gratulálok Rasmus Laugének a mai játékához, hiszen az első pár hónapja nem úgy sikerült, ahogyan azt szerette volna, ma viszont hurrikánként robbant be a csapatba újra.
 
Rasmus Lauge: Nagyon is boldog vagyok a győzelem miatt. Az egész hatvan percet domináltuk, jó játékkal. Úgy játszottunk, ahogy elterveztük. Nagyszerű volt újra ilyen közönség előtt játszani. Igyekszünk elkerülni a vírust és tartani ezt a jó formát, de majd meglátjuk, mi történik a közeljövőben.
 
Igor Vori: Gratulálok a Veszprémnek. Ez a második meccsünk, hogy legalább tíz góllal kapunk ki. Nehéz a helyzetünk, mert hiába edzünk és videózunk sokat, mégis egy helyben toporgunk. Ma 24 labdát adtunk el, amiből 10 lerohanás gólt kaptunk. Nem egyszerű ez sem a játékosoknak, sem nekem. Folytatjuk az elkezdett munkát, és reméljük, hogy jövőhéten az Aalborg ellen sikerül nyerni, mert már nagy szükségünk lenne a két pontra.
 
Mario Vuglac: Sok labdát vesztettünk és sokat hibáztunk. A védelmünk gyenge volt és emiatt nem tudtunk rohanni és könnyű gólokat szerezni. Nem úgy sikerült a mérkőzés, ahogy elterveztük. Sajnos az elmúlt két mérkőzést elvesztettük, de most koncentrálunk a következő mérkőzésre.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?