KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Közvetíti:

HC Motor Zaporozhye
34
Telekom Veszprém
37
Bajnokok Ligája
(Bajnokok Ligája 3. forduló)
Sze. 30. Szerda, 18:45
Palace of Sport Yunost, Zaparozhye
A Motor Zaporozhye – Telekom Veszprém EHF Bajnokok Ligája első 5 perce kiegyenlítetten telt. A csapatok védekezése nem éppen volt a legjobb, így lehet hogy ilyen rövid idő alatt 5:5 állt az eredményjelzőn. A Motor erőltette a beálló játékot, és ment is nekik. Bokhan sok gólt szerzett az első pár percben. Borozan elemi erővel, kapussal együtt dobálta a gólokat, a 13. percben már 8:9-re vezetett a Veszprém. A játékrész felénél érkezett a sorcsere, Markussennel, Maquedaval és Moraessel. Markussen szép passzokat adott, illetve maga is betalált. A 20. percben 11:12 volt az állás, nekünk. Az egész első félidőben tapadtak az ukránok csapatunkra, nem engedték ellépni ellenfelüket. A 25. percben 14:14-es döntetlen volt az állás. A félidő vége felé átvette a vezetést a Motor, de a Veszprém rendre kiegyenlített, azonban a szünetre mégis az ukránok mentek előnnyel, 18:17.
 
Moraes két góljával indult a második félidő, de a Motor mégis tartotta magát, és kétgólos előnyre tett szert, 21:19. A Veszprém egyszerűen nem tudta megoldani a beálló körüli védekezést, rendre onnan kaptuk a gólokat. A 40. percben 23:23-ra egyenlítette az állást Nenadic, ez volt a nyolcadik gólja, sőt, ugyanebben a percben a vezetést is visszavette a Veszprém Moraes révén. A 44. percben kétgólosra nőtt az „Építők” előny, 26:28-ra. Maqueda egymásutánban szerzett két góljával először vezettünk három góllal az 50. percben, 28:31. Az utolsó 5 percre kétgólos előnnyel fordult a Veszprém. A Motor mindent megtett, hogy visszakapaszkodjon, de ez nem volt elég. A Veszprém főleg a támadójátékának köszönhetően nyert Zaporozhyeban, 34:37.
Motor Zaporozhye – Telekom Veszprém 34:37 (18:17)
 
Motor Zaporozhye: Maroz, Viunik – Vujovic, Kubatko, Malasinskas 4 (1), Pukhoski 1, Denysov 4, Orbovic 4, Molina, Kozakevych 8 (2), Horiha 6, Gurkovsky, Burzak 1, Minotsky, Bokhan 6, Tiutiunnyk
 
Telekom Veszprém: Corrales – Manaskov 1, Yahia 2, Moraes 6, Nilsson 3, Markussen 2, Marguc, Lauge, Strlek 1, Blagotinsek, Shishkarev 1, Nenadic 10 (2), Mahé 1, Maqueda 5 (1), Borozan 5
 
Hétméteresek: 4/3 ill. 5/3
Kiállítások: 10 perc ill. 4 perc
David Davis: Ma nem a legjobb védekezést nyújtottok. Miután labdát veszítettünk, gyorsan lerohant minket a Motor, illetve a beállókkal is meggyűlt a bajunk. A második félidő szinte teljesen ugyan ez volt, nem sikerült megoldanunk a hibákat védekezésben. Ma több gólt kaptunk, mint ebben az idényben bármikor. Tisztában vagyunk vele, hogy a Bajnokok Ligájában védekezés nélkül nem nyerhetsz meccset. A végén szinte minden játékosomat bedobtam, hogy frissen érkezzünk meg a végjátékra. Sikerült ma egy nagyon nehéz pályán nyernünk, ezt mindenki tudja, és talán a következő ellenfelek már sokkal koncentráltabban jönnek ide, látva a mai találkozót.
 
Jorge Maqueda: Gratulálok a Motornak, hiszen remekül játszottak. A védekezésünk nem volt jó, de a végére szerencsére elértük azt a szintet, ahol eddig voltunk.
 
Gintaras Savunykas: Gratulálok a Veszprémnek. Izgalmas mérkőzést volt ez a nézők részére, nekünk edzőknek már nem volt szórakoztató, hiszen sok gólt kapott mindkét csapat. Szeretném megköszönni a csapatom erőfeszítéseit, hiszen remekül helyt álltak egy nagyon erős ellenféllel szemben. A második félidőre kicsit elpuhultunk. A végén a beállósok döntötték el a meccset. A tapasztaltabb együttes kihasználta a hibáinkat, és gyors gólokkal kialakította a végeredményt.
 
Artem Kozakevych: Gratulálok a Veszprémnek. Nehéz feldolgozni ezt a vereséget, mivel 50 percen keresztül nagyon jól játszottunk. A végén a tapasztaltabb csapat győzött. Folytatjuk a felkészülést az előttünk álló meccsekre.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?