KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Közvetíti:

THW Kiel
31
Telekom Veszprém
31
Bajnokok Ligája
(Bajnokok Ligája 6. forduló)
Okt. 28. Szerda, 18:45
Sparkasse Arena Kiel
A Telekom Veszprém remekül kezdte az EHF Bajnokok Ligája Hét Meccsét a THW Kiel ellen. Az első hat veszprémi támadásból 5 gól is született, amivel 4:5-re vezettünk az 5. percben. Cupara óriási védésekkel kezdte a mérkőzést, Sagosen és Ekberg is hiába próbálkozott. Bár a Kiel el tudott lógni két góllal, Nenadic beállásával frissült a támadó repertoár, és hamar egyenlő lett ismét az állás. A 15. percben 10:10 volt az eredmény. A 22. percben először vezetett két góllal az „Építők”, amikor Marguc 12:14-re módosította az állást. Sagosen volt elemében a németeknél, a 25. percben már hat gólnál tartott. A félidő végére tartotta kétgólos vezetését a Veszprém, Jicha időt is kért, hogy faragjon ebből a szünetre. A taktika nem jött, be maradt a 18:20.
 
A Telekom ott folytatta a második félidőt, ahol az elsőt befejezte. Lendületes támadásokkal és nagyszerű Cupara védésekkel tartották a két gólt ellenfelükkel szemben. A 38. percben mégis sikerült kiegyenlítenie a Kielnek, 22:22. Az egyenlő állás nem tartott sokáig, Cupara hetest hárított, míg Yahia két góljával megint kettőre nőtt a különbség. A meccs őrült rohanásba csapott át, a Veszprém több hibát is vétett a 43. perc környékén, amiből ismét egyenlített a Kiel, 24:24. A 47. percben át is vette a vezetést a hazai csapat, 26:25, majd az 50. percben kétgólos előnyre tett szert, 29:27. A Veszprém hat perces gólcsendje sajnos megadta a Kielnek a lehetőséget, hogy négyre is ellépjen a házigazda. A Veszprém visszajött egyre az 56. percben, 31:30. Az utolsó két percnek ismét döntetlen állásból mentek neki a felek, de a Kiel időkérésében felrajzolt játék nem működött, Davis mester egyből időt kért. A helyzete megvolt a Veszprémnek a győzelemre, de végül 31:31-es döntetlenre végződött a találkozó. 
THW Kiel – Telekom Veszprém 31:31 (18:20)
 
THW Kiel: Landin N., Quenstedt – Duvnjak 1, Sagosen 9, Reinkind 5, Landin M. 2, Sunnefeldt, Wiencek 3, Ekberg 7 (4), Dahmke, Zarabec, Calvert, Horak, Pekeler 4
 
Telekom Veszprém: Cupara, Székely – Manaskov 3, Yahia 4, Moraes 1, Nilsson 4, Ligetvári, Marguc 3, Lauge 3, Strlek 3, Nenadic 5 (2), Maqueda 1 (1), Borozan 4
 
Hétméteresek: 6/4 ill. 4/3
Kiállítások: 6 perc ill. 8 perc
David Davis: Gratulálok a csapatomnak, hiszen nehéz napokon vagyunk túl. Mindenki koncentrált volt a mai meccsen, ami nagyon egyenlő volt. Elégedett vagyok. Ez a találkozó jó reklámja volt a sportunknak. Nehéz mérkőzés volt számunkra a mai támadásban és védekezésben egyaránt, de végül mindkét együttes remekül küzdött.
 
Andreas Nilsson: Kemény volt ez a mai meccs, ahogyan mindig is lenni szokott itt Kielben. Az egész találkozón küzdöttünk. Amikor öt perccel a vége előtt négygólos hátrányban voltunk, még mindig hittünk abban, hogy lehet esélyünk győzni. Sok sikert a Kielnek, és jó egészséget kívánok.
 
Filip Jicha: Ahogyan David is mondta, a mai a kézilabda legmagasabb szintje volt. Elégedett vagyok a játékosaim teljesítményével. A végén apróságok döntöttek. Az én szemszögemből nézve, a második játékrészben jól játszottunk. A Veszprém kiválóan védekezett, így nekünk is valami újat kellett kipróbálni. Sok helyzetet kihagytunk, mivel az ellenfél kapujában Cupara nagyon jó napot fogott ki. A Veszprém az egyik legerősebb ellenfél, aki ellen pályára léphetsz, és a nézők ma biztosan jól szórakoztak. Remélem, hogy hasonló jó teljesítménnyel folytatjuk a Bundesligát is.
 
Sander Sagosen: Mindig jó móka az ilyen meccseken játszani, hiszen ez a kézilabda legmagasabb szintje. A második félidőben rengeteg gólt dobtunk, és a védelmünk is jól működött. Szomorú vagyok, hogy nem sikerült nyernünk, de a Veszprémnek remek csapata van. Már várom a visszavágót.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?