KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Közvetíti:

Aalborg Handbold
27
Telekom Veszprém
33
Bajnokok Ligája
(Bajnokok Ligája 7. forduló)
Nov. 18. Szerda, 18:45
Jutlander Bank Arena
Tonnesen idei első Bajnokok Ligája góljával kezdte a mérkőzést a Telekom a Veszprém az Aalborg ellen. A Veszprém kicsit sürgette a támadások befejezését, amikből sok hiba született. Nem is csoda, hogy a hazaiak 5:2-re vezettek a 6. percben. Az Aalborg villámgyors támadásokkal tartotta háromgólos előnyét még a 13. percben is, 8:5. David Davis időt kért a 16. percben, 11:6-os hazai vezetésnél. A beszéd jól hatott a csapatra, zsinórban négy veszprémi gól esett után, 11:10-re módosítva az állást. Öt perccel a félidő vége előtt 16:13-ra vezetett az Aalborg. A Veszprémnek sikerült két gólra csökkenteni a hátrányt a szünetre. Félidőben: 18:16
 
Csodálatosan kezdődött a második játékrész, 3 perc alatt egyenlített a Veszprém 19:19-re, sőt Tonnesen révén a vezetést is megszerezte. A 40. percre már a hazaiak futottak az eredmény után, 20:22. Amint három gólra nőtt a veszprémi előny, időt kért az Aalborg. Nenadic a második félidőre felszívta magát, és hatodik gólját lőtte a 43. percben, 21:24. Egy több mint 6 perces gólcsend után feljött egy gólra az Aalborg az 50. percben, 24:25. Cupara kiválóan védett a mérkőzésen, több mint 40%-os volt az hatékonysága. A Veszprém végül 9 gólt engedve a második félidőben nyerte a meccset idegenben. A végeredményt: Aalborg – Veszprém 27:33.
Aalborg Handbold – Telekom Veszprém 27:33 (18:16)
 
Aalborg Handbold: Aggefors, Gade – Jakobsen, Samuelsson 2, Barthold 1, Claar 3, Sandell 4, Christensen 3, Jensen M. 2, Jensen A., Marcher 3, Christiansen, Mollgaard 6, Antonsen 2, Juul-Lassen 1 (1)
 
Telekom Veszprém: Cupara 1 – Manaskov 3 (3), Yahia 6 (3), Moraes 1, Tonnesen 3, Nilsson 4, Ligetvári, Marguc 3, Lauge 5, Nenadic 6, Borozan 1
 
Hétméteresek: 3/1 ill. 7/6
Kiállítások:  4 perc ill. 8 perc
David Davis: Kemény összecsapás volt, de ezt tudtuk is. Az első félidőben támadásban és védekezésben is szenvedtünk. Gratulálok a csapatomnak, mert remekül harcoltak egy nehéz ellenféllel szemben. Összességében elégedett lehetek.
 
Rasmus Lauge: Tudtuk, hogy nehéz lesz, hiszen az Aalborg jól helyt állt a nagyokkal szemben a csoportban. Azt is tudtuk, hogy nagyon jó játékosai vannak a dánoknak, ezt pedig meg is mutatták az első félidőben. Nem álltunk készen. Végül sikerült megfordítani a találkozót a második játékrészben. Cupara ellenállhatatlan volt a kapuban, ami a támadásunknak is új lendületet adott.
 
Stefan Madsen: Gratulálok a Veszprémnek a győzelemhez. Megpróbáltuk meglepni őket ma. Az első félidőben nagyon jó és kompakt volt a védelmünk. Megpróbálkoztunk az 5-1-es védekezéssel, de a Veszprém jól játszott ellene. Támadásban problémák voltak a jó döntéshozatallal. Reméltük, hogy a végén a 7 a 6 elleni támadás segíthet. Sajnos nem sikerült meglepnünk az ellenfelünket, de majd jövőhéten újra próbálkozunk.
 
Lukas Sandell: Gratulálok a Veszprémnek. Nehéz mérkőzés volt, hatalmas sebességgel. Jövőhéten találkozunk.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?