KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Közvetíti:

HBC Nantes
32
Telekom Veszprém
28
Bajnokok Ligája
(Bajnokok Ligája negyeddöntő)
Máj. 13. Csütörtök, 20:45
H Arena, Nantes
A Telekom Veszprém a francia HBC Nantes ellen lépett pályára az EHF Bajnokok Ligája negyeddöntőjében idegenben. A találkozó Blagotinsek blokkjával kezdődött, majd Marguc percei következtek, aki a hatodik percig három gólt rámolt be. Ekkor 3:5 állt az eredményjelzőn. A Veszprém remekül kezdett védekezésben, illetve Corrales is jó pár labdát megfogott. A Nantes a 18. percben 7:10-es veszprémi vezetést tudott megfordítani 10:10-re. Megragadt támadásban a magyar bajnok és a hibákat kihasználva 12:10-re elhúzott a francia együttes. Marguc büntetője 9 perces gólcsendet tört meg a 25. percben. Hullámzó első félidei teljesítmény után a szünetben a Nantes egy elég nagy, négygólos előnnyel várhatja a meccs második felét. A szünetben 16:12.
 
Mindkét oldalon hibával indult a második játékrész, de a Nantes ezután nem hibázott és hétgólra növelte előnyét, veszprémi időkérést kikényszerítve. A franciák kapujában Nielsen bombaformában védett, és nagyban hozzájárult hogy a Nantes könnyedén vezetett a 38. percben. A Veszprém próbált zárkózni, de a hétgólos előny állandósulni látszott, a 43. percben 24:18 volt az állás. 13 perccel a vége előtt elindult valami a Veszprémnél, előbb négy, majd három gólra zárkózott. A közeli eredményt nem sikerült tartani, és az 52. percben ismét hattal, 30:24-re vezetett a Nantes. A Veszprém nagy lehetőséget kapott az utolsó percekben két nantesi kiállítással, de végül nem sikerült faragni az eredményen. Sok hibával tarkított találkozón, nagy hátránnyal várhatja a Veszprém a jövőheti visszavágót. Nantes – Veszprém 32:28
HBC Nantes – Telekom Veszprém 32:28 (16:12)
 
HBC Nantes: Nielsen, Dumoulin – Damatrin-Bertrand 3, Briet, Ovnicek 4, Milic, Rivera 6 (4), Cavalcanti 3, Pechmalbec 4, Figueras, Minne 2, Lazarov 4, Gurbindo, Balaguer 4, Monar 2, De La Breteche
 
Telekom Veszprém: Corrales, Cupara – Yahia 1, Moraes 1, Nilsson 6, Markussen, Marguc 8 (4), Blagotinsek, Nenadic 6, Mahé 2, Maqueda, Lékai 1, Borozan 3
 
Hétméteresek: 4/4 ill. 4/4
Kiállítások: 10 perc ill. 4 perc
David Davis: A Nantes sokkal jobb volt, mint mi. Rengeteg labdát adtunk el, így nagyon sok lerohanás gólt tudtott lőni ellenfelünk. Próbáltunk változtatni a védekezésen. Ezzel a négygólos különbséggel még mindig nyitott a párharc, és sokkal keményebb meccset várok jövőhéten saját Szurkolóink előtt.
 
Rodrigo Corrales: A mester mindent elmondott. Nielsen ragyogóan védett, ebből pedig a Nantes futni tudott és könnyű gólokat szerzett. A végén szerencsére mi is könnyen találtunk be párszor. Négy góllal kikaptunk, de jövőhéten teljesen új mérkőzés lesz, és a mi szánk íze szerint alakul majd az eredmény. Muszáj négy, vagy több góllal nyernünk!
 
Alberto Entrerrios: Elégedett vagyok a játékosaimmal. A 10 perc stressz után sokkal jobbak voltunk, és Nielsen óriásiakat védett. A csapat jól játszott, és gyorsan, nem engedtük a Veszprém játékosoknak, hogy megmutassák legjobbjukat. A találkozó vége igencsak nehézre sikeredett ezzel a két kiállítással. Győzni megyünk Veszprémbe jövőhéten, az az egyetlen esélyünk a Final4-ba jutásra.
 
David Balaguer: Szeretnénk jó eredményt elérni jövőhéten Veszprémben. Azt terveztük, hogy hazai pályán egy kis reményt szerezünk a Final4-ra, és sikerült is. Nehéz dolgunk lesz, de jó esélyekkel várjuk a visszavágót.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?