KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Közvetíti:

HC Vardar 1961
27
Telekom Veszprém
41
Bajnokok Ligája
(Bajnokok Ligája nyolcaddöntő)
Ápr. 01. Csütörtök, 18:45
SC Jane Sandanski
A Telekom Veszprém remekül kezdte a Vardar elleni EHF Bajnokok Ligája nyolcaddöntőt Szkopjéban. Rodrigo Corralesnek nehezen tudtak gólt lőni a hazaiak, 10 perc alatt mindössze hármat sikerült csak. Támadásban néhány hibát leszámítva jól szerepeltek az „Építők”, sok volt a tiszta ziccer. A 13. percben 4:7 volt az állás. A Vardar a játék egyik elemében sem tudott kitűnni, Alushevski már a 16. percben időt kért. A félidő második fele Omar Yahiaról szólt, meglőtte 200. veszprémi gólját, majd még utána gyorsan hármat. A 25. percben már 7:15-re vezetett a Veszprém, két perccel később már 10 volt közte. A szünetben magabiztosan vezetett a Veszprém 11:21-re.
 
A második játékrész első 10 percében nem változott a játék képe. A Vardar kétségbeesetten próbált támadni, de támadójátékuk ötlettelenségbe fulladt. A Veszprém ennek pont az ellentétét csinálta; növelte előnyét szép támadások után. Ahogyan haladtunk az időben, úgy nőtt a veszprémi előny, az 53. percben 21:37-re vezetett. A hazaiak hiába próbálkoztak, ma osztálykülönbség volt a felek között. Az „Építők” féllábbal már a negyeddöntőben érezheti magát, magabiztos játékkal simán verték meg a macedón bajnokot. A végeredmény: Vardar – Veszprém 27:41
HC Vardar 1961 – Telekom Veszprém 27:41 (11:21)
 
HC Vardar 1961: Ristovski, Cantegrel – Sevaljevic, Walczak 3, Jagurinovski, Stoilov 3, Dimitrioski 1, Georgievski 3, Dissinger 1, Jotic 4, Kalarash 2, Gadza 1, Cupic 8 (2), Taleski, Dibirov 1, Vekic
 
Telekom Veszprém: Corrales, Cupara – Manaskov 4, Yahia 7, Moraes 3, Tonnesen 3, Nilsson 2, Markussen 2, Ligetvári, Marguc 8 (6), Strlek 1, Blagotinsek, Shishkarev 2, Nenadic 3, Lékai 2, Borozan 3
 
Hétméteresek: 3/2 ill. 6/6
Kiállítások: 4 perc ill. 8 perc
David Davis: A lehető legjobban felkészültünk a mai találkozóra. Optimista voltam, de mégis teljesen más meccset vártam. Elégedett vagyok a csapattal, mindenki komolyan vette a dolgát. Jól kezdtünk, és nem fogyott el ez a kezdeti lendület. Gratulálok a csapatomnak, nem csak ehhez a mérkőzéshez, hanem az egész héthez, kiválóan dolgoztak. Szeretnénk elérni a Final4-t, így minden további összecsapáson így szeretnénk játszani.
 
Dejan Manaskov: Ahogyan a mester is mondta, nem erre számítottunk ma. Sokkal jobbak voltunk összességében, mind a hatvan percben. Jó volt a védelmünk, így volt lehetőségünk lerohanás gólokat lőni. Szeretnénk gratulálni a csapattársaimnak, mert ez egy hatalmas lépés a céljaink felé.
 
Stevche Alushovski: Szeretnék gratulálni a Veszprémnek. Még van egy összecsapás előttünk. A meccsről: nem kezdtünk jól, és az ellenfél hamar elhúzott, sorban lőtte a gólokat. Ez egy óriási vereség számunkra, és mindenkinek csalódás. Ki kell elemeznünk a találkozót, hogy a visszavágón sokkal jobban játszhassunk.
 
Josip Vekic: Rosszul kezdtünk, ahogyan a mester is említette. Buta hibákat vétettünk, amiből a Veszprém rengeteg gólt lőtt. Innen nehéz volt visszajönni. Gratulálok a Veszprémnek a győzelemhez.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?