KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Közvetíti:

Telekom Veszprém
39
HC Vardar 1961
30
Bajnokok Ligája
(Bajnokok Ligája nyolcaddöntő)
Ápr. 08. Csütörtök, 18:45
Veszprém Aréna
A Telekom Veszprém a Vardar együttesét fogadta a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján. A 14 gólos előny tudatában nyugodtan várhatta a találkozót az Építők. A vendégek kezdték a találkozót, de az első gólt Yahia szerezte kontrából. Őrült tempóban kezdtek a csapatok, 5 perc alatt 9 gól is esett (5-4). A védekezés egyik oldalon sem volt elég kemény, de a Veszprém támadójátéka Yahia és Borozan góljaival eredményesebb volt (13. perc 9-6). Negyed óra játék után a Vardar 1 gólra zárkózott és jött a már megszokott csere a belső posztokon veszprémi oldalon (10-9). Nenadic az első büntetőjét gólra váltotta, majd jött az első vendég időkérés. Shishkarev 3. góljával újra ellépett 3 góllal a Veszprém (21. perc 13-10). A Vardar védelme ma sem jelentett akadályt, a veszprémi játékosok könnyedén alakították ki és lőtték be helyzeteiket. A Veszprém már az első félidőben elérte a 20 gólt és 5 gólos előnnyel vonult a szünetre.
 
A második félidő Tönnesen két szép góljával kezdődött. A hazai kapuban Corrales váltotta Cuparat. Pillanatok alatt 8 gólosra hízott a különbség, ezért a Vardar másodszor is időt kért (34. perc 24-16). A vendégek 7:6 elleni játékkal próbálkoztak, de sok üres kapus gólt kaptak emiatt. Strlek gólja után kialakult a 10 gólos különbség a 40. percben (30-20). Ezt követően 3 gólt szerzett zsinórban a Vardar a néhány eladott labda után. Maqueda újra pályára lépett kisebb sérülése után, előbb kétperces büntetést kapott, majd az üres kapus gólja visszaállította a 10 gólos különbséget (53. perc 36-26). A hajrában a fiatal Lukács lépett pályára első Bajnokok Ligája mérkőzésén. A Veszprém ezúttal is fölényesen nyert és várhatja a Nantes elleni párharcot.
Telekom Veszprém – HC Vardar 1961 39:30 (20:15)
 
Telekom Veszprém: Cupara, Corrales – Manaskov 2, Yahia 3, Moraes 3, Tönnesen 4, Nilsson 6, Ligetvári, Strlek 5, Blagotinsek, Shishkarev 6, Nenadic 3 (1), Mahé 2, Lukács, Maqueda 3, Borozan 2
 
HC Vardar 1961: Ristovski, Kizic – Sevaljevic 5, Walczak 2, Jagurinovski 1, Stoilov 5, Dimitrioski, Georgievski 3, Dissinger 1, Jotic, Kalarash, Gadza 2, Cupic 4 (3), Dibirov 5, Vekic 2
 
Hétméteresek: 1/1 ill. 3/3
Kiállítások: 2 perc ill. 8 perc
David Davis: Örülök, hogy elértük a negyeddöntőt, ez is volt a célunk. Szerettünk volna ma is jól játszani, és ez sikerült is. Ebben a 60 percben jól teljesítettek a játékosok, csak jó szavakkal illethetem őket. Sok sikert a Vardarnak a jövőben. Nagyon örülünk, hogy folytathatjuk a sorozatot. Reméljük, hogy szépen lassan a Szurkolók is visszatérhetnek a lelátóra, és együtt örülhetünk a hasonló győzelmeknek.
 
Omar Yahia: Örülök a csapatnak, jól játszottunk mindkét meccsen. Nagy tiszteletet mutattunk a Vardar felé, nyerni akartunk ma is. Szerettünk volna jó hangulatot teremteni az öltözőben a közelgő Magyar Kupa négyes döntő előtt. Mindig nyerni szeretnénk és jobbak lenni nap mint nap.
 
Stevche Alushovski: Gratulálok a Veszprémnek a negyeddöntőbe jutáshoz. Csakúgy, mint Szkopjéban, ma is jobbak voltak. Sok baj volt a visszarendeződésünkkel, és ebből a nagyon sima gólokat szerzett a hazai csapat. Megpróbáltunk mindent, de a Veszprém semmi nem engedett. Minden jót nekik a következő körben a Nantes ellen.
 
Ante Gadza: Gratulálok a Veszprémnek, megmutatták, hogy erősebb csapat, főleg Szkopjéban. Meg akartuk mutatni, hogy tudunk jobban játszani, mint ahogy az első meccsen tettük. Sajnos nem sikerült, mert a Veszprém nem engedte. Meg akarjuk nyerni a hazai bajnokságunkat és megfordítani a jelenlegi rossz szériánkat.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?