KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Közvetíti:

Telekom Veszprém
34
Barcelona
37
Bajnokok Ligája
(Bajnokok Ligája )
Feb. 04. Csütörtök, 20:45
Veszprém Aréna
A 2021-es év első hazai Bajnokok Ligája meccse rögtön egy nagy rangadóval indult a Barcelona ellen. A piros mezes Veszprém kezdte a találkozót, Marguc hibázott szélről, de a következő támadásból Maqueda szerezte az első gólt. Hatalmas elánnal kezdtek a csapatok, szép megoldások mellett sok hiba is csúszott a játékba. Markussen kétperces büntetése után ellépett a Barca két góllal (9. perc 4-6). 10 perc játék után Davis kénytelen volt időt kérni a sok elpuskázott támadás miatt. Borozan három óriási góljával visszajött egy gólra a veszprémi alakulat a félidő felénél (8-9). Pár perc leforgása alatt a Barca keményen megbüntette a hazai hibákat és 5 gólos előnyre tett szert (20. perc 8-13). Sajnos veszprémi oldalon elmaradt a jó kapusteljesítmény, így a Barca uralta az első félidőt, aminek a vége 15-19 volt.
 
A második játékrész Maqueda üres kapus góljával indult, azonban Cindric gyors két gólja újra 5 gólos különbséget eredményezett. Cupara fontos büntetőt hárított, Maqueda pedig ellenállhatatlanul tört előre és szerzett gólokat. A Barca néhány hibája után újra szoros lett a meccs és a vendégek időt is kértek (44. perc 24-26). Cupara teljesítménye jelentősen feljavult a szünet után és a veszprémi védelem is feszesebb lett. 12 perccel a vége előtt két gólos spanyol vezetésnél Borozan kapott kétperces kiállítást. Óriási küzdelem zajlott a pályán és 8 perccel a vége előtt Manaskov egyenlített. Vargas két védésének köszönhetően újra három góllal mentek a vendégek. A mérkőzést végig dominálva nyerte meg a Barca.
Telekom Veszprém – Barca 34:37 (15:19)
 
Telekom Veszprém: Cupara, Corrales – Manaskov 6, Yahia 2, Moraes, Nilsson 2, Markussen 2, Ligetvári, Marguc 2, Strlek 1, Blagotinsek 3, Mahé 3, Maqueda 6, Lékai 2, Borozan 5
 
Barca: Perez de Vargas, Möller – Entrerrios, Sorrhaindo, Dolenec 7, Arino 1, Gomez 10 (7), Petrus, Diocou, Cindric 5, Pascual, Palmarsson 5, Makuc 1, Langaro 2, Fabregas 4, Frade 2
 
Hétméteresek: 2/0 ill. 8/7
Kiállítások:  4 perc ill. 4 perc
David Davis: Sajnálom, hogy Xavi Pascual ma nem tudott eljönni Veszprémbe, innen is a legjobbakat neki. Az első félidő megint nem volt jó, ahogyan olyan sokszor már idén. A másodikban próbáltunk nyomni, de sajnos a félidőben felhalmozott hátrány soknak bizonyult. Többet vártam a csapattól, mert úgy gondolom, szeretnénk versenyben maradni a legjobbakkal a saját sportunkban, de ma ettől nagyon messze voltunk, ahogyan a legjobb teljesítményünktől is. Fejlődnünk kell még. Gratulálok a Barcának.
 
Jorge Maqueda: Gratulálok a Barcának, nagyon jó meccset játszottak. Az első félidőben nem voltunk jók, tudtuk, hogy sokat futnak. Nehéz ellenük játszani jó védelem nélkül, mert sok gólt szereznek. A következő meccsre fókuszálunk és próbáljuk javítani a játékunkat.
 
Fernando Barbeito: Gratulálok a Veszprémnek, izgalmas meccset játszottunk a televízió előtt ülő nézőknek. Szeretném megköszönni Xavi Pascualnak, aki ma sajnos nem lehetett itt. Az első félidőben jól játszottunk, bár tartottunk a Veszprém lerohanásaitól. A második félidőben pont ennek köszönhetően zárkóztak fel, hiszen a kapusuk védéseiből tudtak futni. Az elejétől tudtuk, hogy nehéz lesz. Szerencsére komolyan vettük a találkozót egészen a végéig. Két erős csapat harcából most mi jöttünk ki győztesen.
 
Jure Dolenec: Gratulálok a Veszprémnek, izgalmas meccs volt, jól játszottunk. Betartottuk a taktikai utasításokat, főleg az első félidőben játszottunk okosan. Elégedettek lehetünk, sok a sérültünk, de így is jól harcoltunk. Talán ez az első győztes meccsem itt Veszprémben és nagyon várom a visszavágót.
 
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?