KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Közvetíti:

RK Celje Pivovarna Lasko
25
Telekom Veszprém
29
Bajnokok Ligája
(Bajnokok Ligája )
Feb. 11. Csütörtök, 20:45
Dvorana Zlatorog
Jorge Maqueda kezdte el a gólgyártást a Celje Pivovarna Lasko elleni EHF Bajnokok Ligája mérkőzésen, de a gyors góllal nem sikerült lépéselőnybe kerülni. Az 5. percben 2:2-t mutatott az eredményjelző. A 15. percben két gyors góllal sikerült háromgólos előnyt (7:10) szereznie a Veszprémnek, amelyre a Celje vezetőedzője azonnal időt kért. Az időkérés megzavarta az „Építőket”, felengedte magára a Celjét egy ötperces gólcsenddel amelyet Moraes tört meg végül a 21. percben (9:11). A Veszprém bár hibákkal játszott, néhol szép támadójátékot láthattunk. A félidő végére a sárga mezesek egy gólra feljöttek, de egy üreskapus góllal 14:16-os veszprémi vezetéssel mentek az öltözőbe a felek.
 
A második játékrész első 10 percében szépen dolgozott a Veszprém. Védekezésben Ligetvári vezette a csapatot, támadásban Maqueda és Lékai lőtt szép gólokat. A 40. percre sikerült is négy góllal ellépni, 17:21-re. A megszerzett előnyt szépen őrizte a Veszprém, miközben Yahia is pályára lépett és két szép góllal 21:26-ra módosította az állást. Az utolsó öt percre ötgólos előnnyel ment a Veszprém. A bakonyiak sokszor szép játékot bemutatva visszatértek a győzelem útjára, és magabiztosan legyőzték a szlovén bajnokot 25:29-re.
Celje Pivovarna Lasko – Telekom Veszprém 25:29 (14:16)
 
Celje Pivovarna Lasko: Vujovic, Gabersek – Cvetko, Mazej, Dragasevic 3, Razgor, Marguc 3 (1), Groselj 6, Poteko, Cepic 2, Kodrin 1, Horzen 4, Mlakar 3, Leban 1, Novak 1 (1), Nacinovic 1
 
Telekom Veszprém: Cupara – Manaskov 2, Yahia 2, Moraes 2, Tonnesen, Markussen 2, Ligetvári, Marguc 5 (1), Strlek 1, Blagotinsek 2, Nenadic 3, Mahé 2, Maqueda 4, Lékai 4
 
Hétméteresek: 5/2 ill. 1/1
Kiállítások: 12 perc ill. 6 perc
David Davis: Nehéz volt ma, hiszen ez volt a harmadik meccsünk öt nap alatt, előtte pedig épphogy hazaértek a játékosok a világbajnokságról. Nehéz így jó kézilabdát játszani, hogy mert a játékosoknak olyan energiákat kell mozgósítaniuk, ami nincs is. Örülök, hogy végre sikerült nyerni. Ezen a héten sem a védelmünk, sem a támadásunk nem a legjobb verzióját kaptuk vissza. Egyértelmű, hogy mindenki a legjobbját adja. Nyerni szerettünk volna itt Celjében, hogy újra megízleljük, milyen érzés a győzelem. Az első félidő nagyjából egyenlő volt, a másodikban viszont jobb volt a védelmünk.
 
Blaz Blagotinsek: Celjében sosincs egyszerű dolga a csapatoknak. Örülök, hogy visszatérhettem oda, ahol a kézilabdát kezdtem, büszkeséggel tölt el. A világbajnokság utáni első pár meccs nagyon nehéz, nem sok időnk volt együtt készülni. Jó volt ismét nyerni a Bajnokok Ligájában, négy vereség után. Azt gondolom, hogy ez egy újabb győzelmi széria kezdete lehet.
 
Tomaz Ocvirk: Gratulálok a Veszprémnek a fair játékhoz, és a megérdemelt győzelemhez. A célunk az volt, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsuk, és hogy minél tovább partiban maradjunk az ellenfelünkkel. Ez sikerült. A másik cél az volt, hogy a fiataljaink minél több időt tölthessenek a pályán. Sok energiát kivett belőlünk a Zágráb elleni csapat két nappal ezelőtt. Büszke vagyok a srácokra, mert a legvégéig harcoltak az ellen a Veszprém ellen, amely a Bajnokok Ligája egyik legjobb csapata.
 
Matic Groselj: Gratulálok a Veszprémnek. Jól kezdtük a mérkőzést. Megmutattuk, hogy tudunk játszani ellenük, és közel is tudunk maradni hozzájuk. A kihagyott büntetők és üreskapuk, valamint az eladott labdák megpecsételték a sorsunkat. Ha egy Veszprém szintű csapathoz közel akarsz maradni, a lehető legkevesebb hibával kell játszanod. Ez volt a különbség ma a két csapat között. Büszke vagyok a csapattársaimra, a maximumot adtuk ki magunkból.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?