KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Közvetíti:

Barcelona
37
Telekom Veszprém
30
Bajnokok Ligája
(Bajnokok Ligája )
Feb. 09. Kedd, 20:45
Palau Blaugrana, Barcelona
A Telekom Veszprém Markussen kihagyott átlövésével kezdte a Barca elleni EHF Bajnokok Ligája találkozót, azonban a dán következő lövése már utat talált a kapuba. Sőt, Markussen a 8. percben már a harmadik gólját lőtte, 5:5-re hozva az állást. A 14. percben 9:8-ra vezetett a hazai együttes. Három perccel később három góllal lépett el a Barca, miután több hibát is elkövetett a támadó alakulat. A spanyolok könnyű lerohanás gólokkal tartották az előnyüket, valamint Perez de Vargas védéseivel. Hét perccel a vége előtt Corrales védte Dolenec hetesét, majd Markussen bombájával kettőre zárkóztunk, 13:11. A 28. percben Mahé révén 13:13-ra egyenlítettünk. Az utolsó másodpercekben Yahia labdaszerzésével vezettünk, de egy időntúli büntetővel Gomez 15:15-re módosította az eredményt, így mennek a felek az öltözőbe.
 
Palmarsson góllal, majd egy gyors Lékai válasszal indult a második játékrész. Két elhibázott veszprémi támadás utáni lerohanással ismét nagyobb előnyre tett szert a Barcelona, a 36. percben 21:18-ra vezetett. A 40. percre már 5 góllal vezettek a hazaik, a vendég támadás pedig akadozott. A Barca továbbra is a Veszprém hibáiból élt, és tartotta az előnyét, a 47. percben ismét 5 volt a különbség. Az 50. percig 13 technikai hibát vétett a vendégcsapat. Az 53. percben az addigi legnagyobb különbséget érte el a spanyol csapat, 32:26. A második félidőben semmi nem sikerült az „Építőknek”, rengeteg hibával játszott és sima vereséget szenvedett Barcelonában. Az egyetlen pozitívum talán Markussen teljesítménye volt, aki 8 gólig jutott elsőszámú balátlövőként. Végeredmény: Barca – Veszprém 37:30
Barca – Telekom Veszprém 37:30 (15:15)
 
Barca: De Vargas, Moller – Entrerrios 1, Sorhaindo 3, Dolenec 2, Arino 4, Janc, Gomez 10 (5), Petrus, Mem 1, Cindric 2, Pascual 3, Palmarsson 6, Makuc, Langaro 2, Fabregas 3
 
Telekom Veszprém: Corrales, Cupara – Manaskov 1, Yahia 2, Moraes 7, Markussen 8, Ligetvári, Marguc, Strlek, Blagotinsek 1, Shishkarev 3, Mahé 2, Maqueda 3, Lékai 3
 
Hétméteresek: 7/5 ill. 0/0
Kiállítások: 2 perc ill. 8 perc
David Davis: Az első félidő jó volt. Szerettünk volna jobban kezdeni, mint a legutóbbi meccseinken, és ez most sikerült is, a játékosok hozzáállása is jobb volt. A második félidőben aztán elkezdtünk hibát hibára halmozni, a Barca pedig lerohanás gólokkal kétgólos előnyt szerzett. Ez volt a mai vereségünk kulcsa, lényegében a saját hibáinkba haltunk bele.
 
Rogerio Moraes: Gratulálok a Barcának. Szerintem csak a pozitív dolgokat szabad továbbvinnünk a két Barcelona elleni meccsből. A második félidőben nagyon sok gólszerzési lehetőséget szalasztottunk el, és számunkra ez volt a legnagyobb a probléma ma. Fejlődnünk kell a következő összecsapásra, és fejben összeszedni magunkat.
 
Xavi Pascual: Jól teljesítettünk ma. Amikor a Barca és a Veszprém egymás ellen játszik, az mindig a világ egyik legjobb mérkőzése. Kellet ez a két pont, hogy biztosan bejussunk a negyeddöntőbe, így örülök, hogy sikerült nyerni, hiszen ezért dolgozunk egész évben. A meccset jól kezdtük, de tudtuk, hogy a Veszprém akár nyerhet is a Palauban. A második játékrészben sebességet váltottunk, és megérdemelten nyertünk.
 
Gonzalo Perez de Vargas: Egyetértek az edzőmmel. Ma jobbak voltunk. A Veszprém jól kezdett védekezésben, és Corrales is jól fogott a kapuban. A meccs második felében egy sebességgel feljebb kapcsoltunk, lerohanásokat tudtunk vezetni, és 22 gólt lőttünk egy félidő alatt egy Veszprémnek. Örülök a csapat teljesítményének, és a két pontnak, valamint a csoportelsőségnek.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?