KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Közvetíti:

Telekom Veszprém
34
HC Motor Zaporozhye
30
Bajnokok Ligája
(Bajnokok Ligája )
Feb. 17. Szerda, 18:45
Veszprém Aréna
A piros mezes Telekom Veszprém az ukrán Motor együttesét látta vendégül a Bajnokok Ligájában. A Veszprém indította útjára a labdát és Markussen szerzett szép gólt. A Motor még egyenlített, de ezt két hazai gól követte. A szokásos gyors kézilabdát játszotta mindkét csapat, de a Veszprém kicsit pontosabb volt támadásban. Lékai jól szervezte a támadójátékot, 10 perc után már 7 gólt szerzett a csapat (7-4). Maqueda jeleskedett góllövésben, az első negyed órában négyszer is eredményes volt (9-8). Davis a belső posztokon frissített a csapaton, de a Motor egyenlített mégis. Egyik oldalon sem volt kemény védekezés, a csapatok sok gólt szereztek (22. perc 14-12). Corrales ugyan büntetőt védett, de az ukránok szorosan tapadtak. A szünetre utol is érték a sokat hibázó Veszprémet.
 
A második félidő 1-1 góllal indult, majd pár perces gólcsend következett. A veszprémi védelem képtelen volt megfékezni Malasinskast, aki több gólt és gólpasszt jegyzett. Kétszer is emberelőnybe került a Veszprém, de nem sikerült lehagyni a vendégeket (39. perc 21-21). Cupara váltotta a kapuban Corralest, aki hetest is hárított, de a védekezés még mindig nem állt össze (46. perc 25-24). Támadásban Maqueda (10 gólos lett végül) és Marguc vezérletével továbbra is szép számban termelt a Veszprém. A szlovén jobbszélső ráadásul a büntetőket is magabiztosan értékesítette. A végjátékban 7 perccel a vége előtt sikerült 3 góllal ellépni a hazaiaknak. Ám az izgalmak nem értek véget, mert a Motor lőtt gyorsan három gólt. De a végén győzött a Veszprém, köszönhetően a rutinnak.
Telekom Veszprém – HC Motor 34:30 (17:17)
 
Telekom Veszprém: Cupara, Corrales – Manaskov 2, Yahia, Moraes, Nilsson 4, Markussen 4, Ligetvári, Marguc 8 (3), Strlek 1, Blagotinsek, Nenadic 2, Mahé 2, Maqueda 10, Lékai 1, Borozan
 
HC Motor: Viunik, Komok – Kubatko, Babichev, Malasinskas 6 (1), Pukhouski 4, Denysov 3, Orbovic, Turchenko, Kozakevych 2 (1), Dontsov, Horiha 7, Gurkovsky 2, Minotskyi, Bokhan 6, Tiutiunnyk
 
Hétméteresek: 3/3 ill. 4/2
Kiállítások:  8 perc ill. 8 perc
David Davis: Gratulálok a Motornak, hiszen mindig nehéz ellenük játszani, nem emlékszem olyan találkozóra, amikor könnyű dolgunk lett volna. A védelem még sajnos nem úgy működik, ahogyan azt szeretnénk, de szerencsére a héten volt időnk edzeni, ami esélyt adott a hibák javítására. A Bajnokok Ligája rendszere változik, szóval most csak a két pont megszerzése volt a legfontosabb. Gratulálok a mellettem ülő Vladimir Cuparának, akinek a beállása egyértelműen megváltoztatta a mérkőzés ütemét. Mindig az a játékos tud csillogni, aki megdolgozik érte. Hiányoznak a Szurkolóink az Arénából!
 
Vladimir Cupara: Gratulálok a Motornak, mindig nehéz ellenük játszani, mert igazi harcosok. Második győzelmünk volt zsinórban, minden nap keményen edzünk, hogy egyre jobbak legyünk. Remélem, hogy folytatjuk ezt a győzelmi sorozatot. A csapat minden edzésen küzd, mert nagy dolgokért harcolunk. Köszönjük a szurkolók támogatását és várjuk őket vissza az Arénába, amint lehetséges.
 
Gintaras Savukynas: Gratulálok a Veszprémnek a győzelemhez. Azt gondolom, hogy hasonló volt a játék képe, mint az első meccsünkön, hiszen 45 percig jók voltunk, aztán a Veszprém a végén megmutatta mennyire jók, és milyen erőt képviselnek. Voltak pozitívumok a játékunkban, és egészen más karaktert mutattunk, mint egy héttel ezelőtt a Kiel ellen. Köszönjük a Veszprémnek a fair mérkőzést.
 
Barys Pukhouski: Gratulálok a Veszprémnek, mindig nehéz meccseket játszunk ellenük. mert jól játszanak otthon. Jól játszottunk mi is, sokkal jobban, mint a múltkor a Kiel ellen. Változtattunk a hozzáálláson, harcoltunk végig, sajnos rövidebb a kispadunk. Jó tapasztalat volt ez nekünk, sok fontos mérkőzés jön és folytatnunk kell a munkát és jobbnak lenni a jövőben.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?