KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Közvetíti:

PPD Zagreb
28
Telekom Veszprém
35
Bajnokok Ligája
(Bajnokok Ligája )
Feb. 25. Csütörtök, 20:45
Arena Zagreb
A pár napja elhunyt Zlatko Saracevic emlékére egy perces néma csenddel kezdődött a PPD Zagreb – Telekom Veszprém Bajnokok Ligája találkozó. A hazaiak az első támadásból hetest harcoltak ki, de csúnyán fölé is lőtték. A felek az első öt percben szorosan egymás mellett haladtak, de még a 10. percben is 5:5 volt az állás. A hazaiaknál a magyar Leimeter Csaba szórta a gólokat, míg veszprémi színekben Mahé szép passzokkal szolgálta ki társait. A 19. percben pár lerohanás góllal 7:11-re húzott el a Veszprém, amire a zágrábi vezetőedző időt is kért. Öt perccel a félidő vége előtt Marguc góljával hét gól volt a csapatok között. Köszönhetően Mahé remek játékának, és Cupara védéseinek a Veszprém magabiztos előnyt szerzett a szünetre, 11:17-el vonulnak az öltözőbe a játékosok.
 
Maqueda eladott labdája nyitotta a második játékrészt, majd a következő veszprémi támadás is technikai hibával zárult. A 35. percben 15:20 volt az állás, azonban a Zágráb hamar feljött háromgólos különbségre. A hazaiaknak jobban ment a góllövés itt a második félidőben, 10 perc alatt 9 gólt sikerült lőniük. A második félidőben Nenadic váltotta Mahét, aki folytatta a gólpasszok gyártását. A 47. percben még mindig őrizte ötgólos előnyét a Veszprém, 23:28. Négy perccel később Moraes zsinórban harmadik góljával nyolcat tett közé az „Építők”, 23:31 állt az eredményjelzőn. A Telekom Veszprém magabiztos játékkal bebiztosította második helyét a csoportban. Végeredmény: Zágráb – Veszprém 28:35
PPD Zagreb – Telekom Veszprém 28:35 (11:17)
 
PPD Zagreb: Jandric, Ristanovic – Vistorop 3, Mrakovcic, Cavar 2 (1), Mandic, Klarica 2, Buric 1, Obradovic 2, Stojnic 2, Peric 5 (1), Laljek 1, Matanovic 1, Hrstic 3, Leimeter 5, Grahovac 1
 
Telekom Veszprém: Cupara – Manaskov 1, Moraes 4, Tonnesen 3, Nilsson 6, Markussen 1, Marguc 3, Strlek 3, Blagotinsek, Shishkarev, Nenadic 2, Mahé 6 (3), Maqueda 4, Borozan 2
 
Hétméteresek: 4/2 ill. 3/3
Kiállítások: 4 perc ill. 4 perc
David Davis: Próbáltunk jó ütemben játszani ma. Sokkal gyorsabbak voltunk, és a játékosok hozzáállása is rendben volt. A pozíciós játékunk remekül működött. Gratulálok a csapatomnak, hiszen sikerült megszerezni a csoport második helyét, így kellő önbizalommal vághatunk neki a sorozat további részének. Sok sikert kívánok a Zágrábnak a folytatásra.
 
Andreas Nilsson: Nagyon komolyan készültünk a mai találkozóra, hiszen a csoport második helyéért játszottunk. Cupara kiválóan védett ma. Volt egy kis visszaesésünk a második játékrészben, ezért is nem sikerült úgy kezdeni, ahogyan szerettük volna. Tudtuk, hogy a fiatal Zágráb mire lehet képes, szóval felkészültünk belőlük becsülettel. Várjuk a szombati magyar bajnokit, majd az újabb BL találkozót szerdán.
 
Ivica Obrvan: Gratulálok a Veszprémnek, ők Európa egyik legjobb csapata. Úgy gondolom, hogy a Nantes-I túra miatt kicsit fáradtabbak voltunk. A második félidő egyértelműen jobb volt számunkra. A célunk az, hogy visszanyerjük az önbizalmunkat. Éppen ezért fontos nekünk a SEHA Liga és a hazai bajnokság.
 
Filip Peric: Köszönöm a játéklehetőséget az edzőmnek. Jó teljesítményt nyújtottunk, de lehetne ez még jobb is. Nehéz a Veszprém ellen játszani. A célunk az, hogy meccsről-meccsre fejlődjünk. A következő mérkőzést a Metaloplastika ellen játsszuk, ott úgy gondolom, megvan az esélyünk egy jó szereplésre.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?