KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Közvetíti:

Telekom Veszprém
26
Balatonfüredi KSE
26
Felkészülési mérkőzések
()
Aug. 15. Szombat, 13:00
Veszprém Aréna
Majdnem fél év után újra nézők előtt játszott mérkőzést a Telekom Veszprém a Balatonfüred ellen. A hazaiak vezették az első támadást, ami után Nenadic szerzett gólt büntetőből. Maqueda gólját követően Corrales büntetőt hárított, de Topic révén a Füred is megszerezte első gólját az 5. percben. Maqueda 3. góljával 5-2 volt az állás a 10. percben. A félidő közepére 4 gólos előnyt szerzett a veszprémi alakulat (9-5). Átlövő posztokon cserélt Davis mester, sok büntetőt harcolt ki a csapat, de Nenadic kettőt is elhibázott egymás után. 8 perccel a félidő vége előtt a Füred feljött egy gólra. Lékai is visszatért hosszú kihagyás után és szép gólpasszt adott Markussennek. A füredi csapat a 29. percben átvette a vezetést, de a félidőre döntetlennel vonultak a felek.
 
A második félidő Tönnesen és Nenadic góllal indult, majd Blagotinsek kapott kétperces büntetést, amit a Füred ki is használt (36. perc 14-15). Sok tiszta ziccert hibázott a veszprémi csapat, mégis a fürediek kértek időt 40 perc játék után (16-17). Borozan óriási bombagólokat ragasztott a vendég kapuba, amikkel újra a Veszprémnél volt az előny. A félidő közepén továbbra is döntetlen volt az állás. Nilsson kapott kiállítást és sok veszprémi támadó fault után a Füred ellépett 3 góllal (48. perc 19-22). Davis időt kért és 3 gyors góllal egalizált a Veszprém. A végjáték izgalmasra sikeredett ismét. Az utolsó percben Davis időt kért döntetlen állásnál, de az eredmény már nem változott. Félidő döntetlen, vége döntetlen.
Telekom Veszprém – Balatonfüredi KSE 26:26 (12:12)
 
Telekom Veszprém: Székely, Corrales – Manaskov, Yahia 1, Moraes, Tönnesen 1, Nilsson 2, Markussen 3, Ligetvári, Marguc 2, Strlek 1, Blagotinsek 1, Nenadic 3, Mahé, Maqueda 7, Lékai 1, Borozan 4
 
Balatonfüredi KSE: Bősz, Andó – Szűcs 1, Kemény 1, Draskovics 1, Varga, Bóka 2, Brandt, Szöllősi 5, Malinovic 6, Horváth, Dénes, Seprős, Topic 3, Rodriguez 2, Shynkel, Ág 1, Kőhegyi, Határ 4
 
Hétméteresek: 5/3 ill. 3/1
Kiállítások:  6 perc ill. 4 perc
 
David Davis: Egészen elégedett voltam az első félidővel, mivel a védelem jól dolgozott. Mindenki jól mozgott, és agresszív volt. Mindössze 12 gólt engedtünk az ellenfélnek, viszont támadásban sok ziccert hagytunk ki. Reméltem, hogy a második félidőben javítjuk a hibákat, de folytattuk a helyzetek kihagyását. Az első pár meccsen nem volt jó a védelem, viszont a támadás rendben ment. Ma jó volt a védelem, de a támadás nem ment. Sokat kell még dolgoznunk, mert nagyon messze vagyunk attól a formától, amiben lennünk kellene. Hétfőtől folytatjuk a munkát.
 
Gasper Marguc: Nem lehetünk boldogok a mai teljesítményünkkel. Mondhatjuk, hogy fejlődött a védekezésünk, de a támadásban bőven a szintünk alatt teljesítettünk. Túl sok ziccert hagytunk ki. Sikerült visszajönnünk a meccsbe, és lett is volna lehetőségünk nyerni, de ez a döntetlen a Balatonfüred ellen elfogadhatatlan a saját Arénánkban. Minden játékosnak magába kell nézni, hogy hogyan tudja fejleszteni és támogatni a csapatot. Folytatnunk kell a munkát és mindig magunk elé nézni.
 
György László: Úgy gondolom, hogy támadásban és védekezésben is fegyelmezetten játszottunk. A 26 dobott gól a Veszprém Arénában az nagyon jó. A kapusteljesitményünk megfelelő volt, de ezt a döntetlent nem értékeljük túl. Sok munka vár még ránk, nekünk a szeptember 6-i bajnoki rajtra kell igazán jónak lennünk. Önbizalmat lehet ebből meríteni, de hosszú út áll még előttünk. Sok sikert a Veszprémnek a szezonra.
 
Szűcs Bence: Jó volt látni a régi csapatomat. Nálunk is sok az új érkező és még össze kell szoknunk, és átvenni a rendszert. Magabiztosan álltam bele a meccsbe, semmi félelemérzet nem volt bennem.  
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?