KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Közvetíti:

Telekom Veszprém
36
Dabasi KC VSE
17
K&H Liga
(K&H Liga)
Aug. 23. Péntek, 18:00
Veszprém Aréna
A bajnoki címvédő Telekom Veszprém a Dabasi KC VSE csapata ellen kezdte meg a 2019/20-as szezont. Két eladott labdát követően a vendégcsapat szerezte meg az első két gólt a meccsen, a hazaiak 3-3-nál érték utol a dabasiakat Blagotinsek góljával az 5. perc elején. Kiváló védekezés után Marguc góljával és Strlek hetesével már a Veszprém vezetett. Mindkét kapus látványos védéseket mutatott be, de az első vendég kiállítást jól kihasználva elhúzott a hazai gárda 8-4re a félidő felénél. Tönnesen is betalált, amivel 10-5-re változott az állás. A vendégek nehezen találtak rést a magas veszprémi falon. A 20. perc elején a jól védő Sterbik ívelt az üres kapuba. Terzic kapott kétperces büntetést, de a hetest Sterbik hárította. A két szélső szerezte a gólok nagy részét, főként Strlek, aki a félidő legeredményesebb játékosa volt 6 góllal. A félidőben 10 gólos volt a különbség 19-9.
 
Manaskov, Lauge, Lékai és Yahia is pályára lépett és a hazai védelem a sokadik lövést blokkolta. A két kapus Sterbik és Balogh nagyon jól védtek. A 39. percben továbbra is 10 gólos volt a különbség Mahé büntetőjével. Cupara váltotta a kapuban Sterbiket, majd Lauge és Yahia szerezte első gólját tétmeccsen veszprémi színekben. 3-0-s veszprémi roham után időt kért a vendégcsapat 25-12-nél. Cupara mutatott be gyorsan 3 védést a második félidő derekán, majd Nilsson lőtte a Veszprém 30. gólját (30-13). A vendégek nehezen kerültek helyzetbe és ha igen Cupara hárított. Mahé büntetőjét védte a vendég kapus nagy bravúrral, de a végeredmény így is magabiztos 36-17-es Veszprém győzelem.
 
Telekom Veszprém – Dabasi KC VSE 36:17 (19:9)
 
1725 néző
 
Telekom Veszprém: Sterbik 1, Cupara – Manaskov 3, Yahia 3, Tönnesen 2, Nilsson 3, Marguc 6, Lauge 1, Strlek 6 (2), Terzic, Blagotinsek 2, Mahé 4 (2), Mackovsek 2, Lékai 3
 
Dabasi KC VSE: Podoba, Holló, Balogh – Garajszki, Kekezovity, Perisic 3, Halász, Zakics 5 (3), Borsos 2, Szabó 2, Lepsényi, Országh, Szöllősi 1, Laurinyecz 1, Mikita 2, Ács 1
 
Hétméteresek: 6/4 ill. 4/3
Kiállítások: 4 perc ill. 4 perc
 
 
David Davis: Köszönjük a Dabasnak, hogy beleegyeztek abba, hogy ma játsszuk ezt a mérkőzést. Fontos volt számunkra, mivel elég nehéz jól összeállítani a versenynaptárt. Tudjuk, hogy még az elsőszezonban járnak, így tényleg hatalmas köszönet nekik. Fontos volt az is, hogy most jópár meccset betömörítsünk augusztusra, hogy később maradjon hely a többi meccsnek. A találkozóról; tiszteljük a Dabast. Jó csapat, és tavaly a Magyar Kupa Final4-jában is ott voltak. Mi a legjobb formába szeretnénk kerülni a SEHA Ligára, és a Bajnokok Ligájára. Ma 6-0-t és 5-1-et is tudtunk védekezni. Elégedett vagyok a játékosok teljesítményével. Ez volt Vladimir Cupara első hivatalos meccse, és remek formában van. Ezt is várjuk el tőle, hiszen tudjuk, hogy erre képes. Meg vagyok győződve arról, hogy még több ehhez hasonló mérkőzést fog játszani Veszprémben.
 
Vladimir Cupara: Jó mérkőzést játszottunk, fontos hogy az első mérkőzésen győzni tudtunk. Óriási megtiszteltetés az Arénában játszani és szeretném kiélvezni minden egyes percét. Köszönet a Dabasnak sportszerű mérkőzésért és további sikereket kívánok nekik a bajnokságban.
 
Tomori Győző: Először is gratulálok a Veszprémnek. Idényeleji játékkal bár, de biztos volt a győzelmük. Tudtuk az elutazáskor is, hogy az első mérkőzés ellenük valószínűleg ilyen lesz. Azért szerettünk volna megnehezíteni a dolgukat, és a felkészülés végén jól jött volna egy kis önbizalom. Egy kicsit bosszús vagyok, mert kicsit nagyobb keménységet vártam a csapattól. Számunkra jövőhéten kezdődik a bajnokság, hazai pályán a Mezőkövesd ellen. Sok sikert a Veszprémnek.
 
Zakics Bence: Először is gratulálok a Veszprémnek, nagyon jó csapat és megvan a különbség a két csapat között, nem ők az ellenfél számunkra. Nagyon sok a sérült jelenleg és remélhetőleg visszatérnek minél hamarabb. Nekünk a következő mérkőzés fontos a Mezőkövesd ellen és arra koncentrálunk. Sok szerencsét kívánok a Veszprémnek a szezonban.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?