KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Mezőkövesdi KC
26
Telekom Veszprém
46
K&H Liga
(K&H Liga)
Feb. 18. Kedd, 18:00
A Telekom Veszprém Mezőkövesdre látogatott a K&H Liga újabb fordulójában. Nagy tempót diktált a mérkőzés elején a vendég Veszprém, és ez hamar fel is őrölte a hazaiakat. Székely védései ellen sem volt ellenszerük, ahogyan a gyors és pontos támadások ellen sem. A 8. percben, 1:6-os állásnál időt is kért Budai Dániel. Az időkérés bár jót tett a Kövesdnek, közelebb kerülni nem igazán tudtak. A 15. percben 6:10-re vezetett a Veszprém. A vendég fölény nem apadt, és egyre csak növelte előnyét a Veszprém. A félidőre 14:22-es állással fordultak a felek.
 
A második játékrészre beálltak a fiatalok is, illetve Cupara érkezett a kapuba. A 40. percben ismét időt kellett kérnie a hazaiaknak, miután először tíz gólra növelte az előnyét a Veszprém. Moraes szerezte a 26. gólt, amire addig csak 16 válasz érkezett. Bodor Márk kiváló gólokat szerzett, míg Cupara ott folytatta, ahol Székely abbahagyta. A 45. percben 17:32 volt az állás. Végig kézben tartva, és szép játékot bemutatva győzött a Telekom Veszprém a Mezőkövesdi KC ellen, amelynek végeredménye 26:46
Mezőkövesdi KC – Telekom Veszprém 26:46 (14:22)
 
Mezőkövesdi KC: Pásztor, Pelyhe – Kovács 3, Szöllősi 2, Radnic 1, Horváth 2 (1), Stankovic 2, Gulácsi 2 (1), Zelei 3, Martins 3, Szepesi 1, Dócs 1, Menyhárt 5, Dávid 1
 
Telekom Veszprém: Székely, Cupara – Yahia 1, Moraes 6, Nilsson 2, Paczkowski 1, Marguc 11 (2), Lauge 3, Strlek 8, Blagotinsek 5, Nenadic 3, Melnyicsuk 2, Bodor 3, Mackovsek 1, Lékai, Borozan
 
Hétméteresek: 3/2 ill. 3/2
Kiállítások: 4 perc ill. 2 perc
David Davis: Örülök a srácok mai teljesítményének. Tisztelettel játszottunk ma. Kicsit mindenki a vasárnapi, Montpellier elleni meccsre gondol. Köszönjük a Mezőkövesdnek a fair mérkőzést.
 
Bodor Márk: Szeretném megköszönni a lehetőséget David Davisnek a fiatalok nevében. Azt gondolom, hogy sikerült is élni vele. Sok sikert a Mezőkövesdnek.
 
Budai Dániel: Gratulálok a Veszprémnek. Ma összesen 8-9 felnőtt játékosom volt, a többiek fiatalok voltak. Összességében csináltunk jó dolgokat. Egy ilyen meccsen mindig a jobb csapat diktálja a tempót. Próbáljuk elérni a kitűzött céljainkat.
 
Dávid Máté: Azt gondolom, nincs miért bánkodnunk. Azt az utasítást kaptuk, hogy játszunk felszabadultan. Az első félidőben még jól tartottuk magunkat, de aztán a második félidőben már nem volt esélyünk. Megmutatkozott a két csapat közötti különbség.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?