KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Telekom Veszprém
35
CYEB Budakalász
23
K&H Liga
(K&H Liga)
Feb. 25. Kedd, 18:00
Veszprém Aréna
A veszprémi csapat a Budakalász együttesét fogadta a Veszprém Arénában. Az első támadás végén Manaskov volt eredményes a szélről, majd Marguc első gólja a saját 900. találata volt Veszprém mezben. Cupara több szép védéssel kezdte a találkozót és a 10 perc után 7-2-re lépett el a hazai együttes, ezért vendég időkérés következett. A Budakalász szépen játszott és visszajöttek 3 gólra. Sok technikai hiba jellemezte mindkét oldalon a mérkőzést ebben a periódusban. Davis a fiataloknak is lehetőséget adott már az első játékrészben és sikerült újra 5 gólra növelni az előnyt (14-9). Cupara védései ellenére a vendégek közelebb tudtak zárkózni a félidő végére.
 
A második félidőre Székely váltotta Cuparát és két védésének is köszönhetően 2 perc alatt 3 gólt rámolt be a Veszprém. A vendég együttes ismét korán kényszerült időt kérni, mert a Veszprém nagyobb fokozatra kapcsolt (37. perc 22-14). Paczkowski sok játékpercet kapott és szép gólokkal hálálta meg a bizalmat. Manaskov góljával 10 gólos különbség alakult ki a csapatok között (44. perc 26-16). A Budakalász kezdett fáradni és nem nagyon találták a veszprémi védekezés ellenszerét. A 30. hazai gólt a fiatal Bodor szerezte (30-20). A mérkőzést könnyedén nyerte meg a veszprémi alakulat.
Telekom Veszprém – Budakalász Kézilabda Zrt. 35:23 (16:12)
 
Telekom Veszprém: Székely, Cupara – Manaskov 7 (1), Moraes 4, Nilsson 1, Paczkowski 4, Marguc 9, Lauge 1, Terzic, Blagotinsek 2, Nenadic 3, Hornyák, Ilic, Bodor 1, Mackovsek 3
 
Budakalász Kézilabda ZRT: Váczi, Boros – Váczi 4, Czina, Glück, Borbényi, Nemes 4, Tóth 2, Gábor, Simotics, Mazák, Tóth, Török 2, Koller 8, Sinkovits 1, Hrabák 2
 
Hétméteresek: 3/3 ill. 3/3
Kiállítások:  2 perc ill. 6 perc
David Davis: Nehéz volt a mai a vasárnapi Bajnokok Ligája meccs után. A játékosok kaptak is egy szabadnapot, így kevesebb időnk volt készülni mára. Gratulálok a játékosaimnak, bár sok volt a buta hiba, de ez benne van, és meg vagyok elégedve a teljesítményükkel. Holnaptól készülünk a Zaporozhye ellen.
 
Mirsad Terzic: Két Bajnokok Ligája meccs között mindig nehéz játszani bármilyen csapat ellen. Komolyan vettük azonban a meccset és köszönet az ellenfélnek is a kemény és fair mérkőzéshez. Ami pozitívum, hogy a fiatalok is kaphattak játéklehetőséget. Készülünk a hétvégi utolsó BL csoportmeccsünkre.
 
Forgács Gyula: Gratulálok a Veszprémnek. Azt gondolom, hogy egy vállalható első félidőt játszottunk. Bíztunk abban, hogy a hétvégi nagy győzelem után talán lesznek motivációs gondjai az ellenfelünknek. Azt mondtam a fiúknak az öltözőben, hogy ha van esélyünk egy szorosabb meccset játszani, akkor tegyünk meg mindent érte. Jobb lett volna 10 gól alatt maradni. Mi is játszunk mérkőzést a hétvégén, úgyhogy próbáltam cserélgetni és tartalékolni az erővel.
 
Koller Tamás: Gratulálok a Veszprémnek. Mindig élmény ellenük játszani, testközelből megtapasztalni, hogy milyen egy top csapat ellen játszani, mint fizikai, mint technikai értelemben. Tisztes helytállás volt a cél, az első félidő jól sikerült, a második félidőben kicsit bealudtunk. A hétvégi Dabas meccs fontos számunkra, azt szeretnénk megnyerni.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?