KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Közvetíti:

MOL-Pick Szeged
31
Telekom Veszprém
28
K&H Liga
(K&H Liga döntő)
Jún. 02. Szerda, 19:00
Szegeden kezdődött a K&H Liga magyar bajnokság döntője. A kékek kezdték a mérkőzést, de az első gólt Omar Yahia lőtte, majd következett Rodrigo Corrales védése. A 4. percben Manaskov kapott kétperces kiállítást. Mindkét együttes pontatlanul támadott, illetve a Veszprém belső hármasát nem hagyta levegőhöz jutni a Szeged szoros védelme. A 10. percben 3:3 áll csak a kijelzőn. A 20. percben Moraes egyből piros lappal kiállt a meccsből a Gaberen elkövetett szabálytalanságáért. A Szeged 8 perccel a vége előtt átvette a vezetést 10:9-re. Az első félidőben nem bírtak egymással a csapatok, 14:14-es döntetlennel mentek szünetre.
 
Az „Építők” két belőtt büntetővel kezdte a második játékrészt, míg a másik oldalon Zhitnikov és Radivojevic tartották a csapatukat. A 38. percben 21:19-re meglépett a Szeged, két veszprémi hiba után, ez nem tartott sokáig, a következő két támadásból visszahozta döntetlenre a pirosmezes csapat. A 46. percben ismét kétgólos volt a hazaiak előnye, 25:23, de a Veszprém tapadt a Szegedre továbbra is. A felek 8 perccel a vége előtt sem tudtak leszakadni egymásról, az egygólos különbség állandó volt. Az utolsó percekben három nagyobb hibát megbüntetett a Szeged, amire nem tudott válaszolni a Veszprém, így a visszavágóra háromgólos előnyt szerzett a kékmezes csapat. A végeredmény: Szeged – Veszprém 31:28
MOL-Pick Szeged – Telekom Veszprém 31:28 (14:14)
 
MOL-Pick Szeged: Mikler, Alilovic – Kallman 4, Bodó 5, Canellas 2 (1), Radivojevic 4 (4), Gaber, Sostaric, Bánhidi 4, Kasparek 4, Bajus, Stranovsky, Bombac 4, Rosta, Mackovsek 1, Zhitnikov 3
 
Telekom Veszprém: Corrales, Cupara – Manaskov 4, Yahia 6 (2), Moraes, Tonnesen 1, Nilsson 7, Ligetvári, Marguc 3, Blagotinsek, Nenadic 7, Mahé, Maqueda, Lékai
 
Hétméteresek: 6/5 ill. 6/4
Kiállítások: 8 perc ill. 6 perc
David Davis: Nehéz volt a Szeged ellen játszani, de ez nem újdonság. Sok játékosunk hiányzott ma, de jól harcoltunk az egész meccsen. A végén kihagytunk pár lövést, eladtunk pár labdát, ezért a különbség. Bármi is történt ma, még hátra van 60 perc ebből a döntőből, saját Szurkolóink előtt, és remélem, hogy Veszprémben jobban játszunk majd. Két napunk van felkészülni.
 
Ligetvári Patrik: Ez a két meccs a magyar El Classico! Gratulálok a Szegednek a győzelemhez. A végén belehibáztunk hármat, és ebből tudták megszerezni a háromgólos győzelmet. Szombaton folytatjuk.
 
Juan Carlos Pastor: Jó volt újra szurkolók előtt kézilabdázni. Nehéz Európában két ilyen jó csapatot, és ilyen nagy rangadót találni, így szerintem mindenki örülhet, hogy ennek részese lehetett. Kiegyenlített volt a találkozó, mi a végén tudtunk jól játszani, ezért is a három gól előnyünk. Tisztában vagyunk vele, hogy van még egy összecsapás, amin jobban kell védekeznünk, mint ma. Sok volt a hiba.
 
Jonas Kallman: Köszönöm a Veszprémnek, lenyűgöző meccs volt, mindkét csapat nagyot harcolt. Nagyon jó volt újra szurkolók előtt játszani, és remekül is teljesítettünk. Nyertünk, de van még 60 perc, és ha Veszprémben bármi esélyünk van győzni és bajnoknak lenni, meg fogjuk ragadni a pillanatot. Ha azt hisszük, hogy most hátra dőlhetünk az előny birtokában, akkor rosszul gondoljuk. Pihenünk egyet, és megnézzük, mit hibáztunk. Háború lesz Veszprémben szombaton.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?