KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Közvetíti:

Telekom Veszprém
40
Csurgói KK
21
K&H Liga
(K&H Liga)
Sze. 02. Szerda, 18:00
Veszprém Aréna
A Telekom Veszprém a Csurgói KK csapatát fogadta a Veszprém Arénában bajnoki mérkőzésen. Az első támadásból Nilsson rögtön gólt szerzett, majd Strlek duplázott. 5 perc után 5:0 állt az eredményjelzőn, időt is kért a Csurgó. Cupara szenzációs formában kezdte a találkozót, büntetőt és ziccereket védett. A Csurgó a 10. percben tudott csak a kapuba találni (6-1). Strlek szórta a gólokat, a félidő közepén továbbra is 5 gól volt a különbség (9-4). Jól működött a veszprémi hatosfal, a Csurgó nem találta a rést rajta (23. perc 14-6). Strlek 8. góljával 10 gólosra hízott a veszprémi előny (19-9). A félidőre ebből egyet ledolgozott a Csurgó.
 
A második félidő gyors gólokkal indult és Mahé büntetőből szerezte idei első gólját. Egymást követték a kétperces büntetések mindkét oldalon. Nenadic három üres kapus gólt is szerzett rövid időn belül (38. perc 24-13). A csurgóiaknál egy percen belül 3 játékos is a kiállítás sorsára jutott. A félidő közepén már 14 gólos volt a veszprémi előny (29-15). A veszprémi alakult kezdte lelépni a vendégeket, az 50. percben már 15 gól volt a különbség (32-17). Strlek elképesztő formában játszott, már 10 gólnál tartott ekkor. Mahé remek gólpasszokat osztott ki, főként Blagotinseknek, aki sok gólt szerzett a hajrában. A vége fölényes Veszprém győzelem lett.
Telekom Veszprém – Csurgói KK 40:21 (19:10)
 
Telekom Veszprém: Cupara, Corrales – Yahia 3, Moraes, Nilsson 4, Ligetvári 1, Strlek 10, Blagotinsek 6, Shishkarev 4, Nenadic 4, Mahé 2 (2), Bodor, Maqueda 5, Lékai, Borozan 1
 
Csurgói KK: Tatai, Füstös – Vasic 1, Hanusz 2, Krecic, Krsmancic 5 (2), Leimeter, Szeitl 1, Gábor 1, Vasvári, Gebhardt 1, Kerkovits 5 (4), Popovic 1, Borsos, Kovacevic 1, Nagy 3
 
Hétméteresek: 2/2 ill. 7/6
Kiállítások:  4 perc ill. 14 perc
David Davis: Örülök, hogy komolyan vettük a mérkőzést, fontos is volt ezen a héten. A Csurgó remek együttes benyomását keltette az előszezonban, a vezetőedzőjük kiváló munkát végez. Mi már egy kicsit a hétvége felé kacsintgattunk, ahol megharcolunk a kupáért! Gratulálok a csapatomnak, úgy érzem, hogy kezdünk megérkezni arra a szintre, amin lenni szeretnénk. Még nagyobb öröm számomra, hogy Kentin Mahé visszatért. Sok sikert kívánok neki!
 
Kentin Mahé: Először is boldogok és büszkék lehetünk a teljesítményünk miatt. Megtiszteltük ellenfelünket azzal, hogy mindent beleadtunk. Minél több gólt próbáltunk szerezni egy jó csapat ellen, akik csak 1 góllal kaptak ki a Kielcétől. Remek felkészülés volt ez a Seha Final Fourra. Örülök, hogy sok idő után újra pályára léphettem, érzelemdús volt számomra. Újra látom a fényt az alagút végén, örülök, ha megkapom az elismerést az erőfeszítéseimért.
 
Baranyai Norbert: Hit és akart nélkül nem lehet jó meccset játszani. Ez a találkozó már az első 10 percben eldőlt. A védekezésünkben hiányzott a ritmus. Sajnos szétestünk. Sok lerohanás gólt kaptunk, támadásban pedig ötlettelen és bátortalan volt a játék. Megérdemelt a Veszprém győzelme.
 
Kerkovits Gyula: Az első percekben eldőlt a mérkőzés, szégyelljük magunkat. Nincsen ennyi különbség a két csapat között, feltartott kézzel álltunk ki a találkozóra. Gratulálok a Veszprémnek a győzelemhez. Próbálunk javítani a következő időszakban.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?