KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Közvetíti:

MOL-Pick Szeged
24
Telekom Veszprém
36
K&H Liga
(K&H Liga)
Dec. 17. Csütörtök, 19:00
A Telekom Veszprém idén először találkozik a MOL-Pick Szegeddel a K&H Ligában. A mérkőzést a hazaiak kezdték, és Corrales rögtön bravúrt mutatott be, majd Strlek révén megszereztük a vezetést. Kiegyenlített játékot hozott az első pár perc, amelyben a Veszprém vezetett, de a 9. percben megfordította és átvette a vezetést a Szeged 4:3-ra. A 14. percre háromgólosra nőtt a hazai előnye, 7:4-re vezettek. A 20. percben Strlek remek labdaszerzéséből kiegyenlített a Veszprém, majd Cupara ziccert fogott, így 9:10-re módosult az állás, nem egészen 6 perc alatt fordított a Telekom. A Veszprém az első félidő végéig megőrizte előnyét és 14:16-os vezetéssel ment a szünetre.
 
Nenadic bombagóllal és szegedi kiállítással folytatódott a mérkőzés, majd Mackovsek ziccerét védte Cupara, és Nenadic újabb góljával négyre hízlaltunk előnyünket, 14:18. A 38. percben, hatgólos veszprémi előnynél időt kellett kérnie a vendégek vezetőedzőjének. Az időkérés nem igazán segített, a Veszprém továbbra is dominált, és a 44. percben már 17:25-re vezetett. 20:30 állt már az eredményjelzőn az 50. percben. A magyar rekordbajnok megérdemelten győzött Szegeden, szinte végig vezetve. A derbi végeredménye: Szeged – Veszprém 25:36
MOL-Pick Szeged – Telekom Veszprém 24:36 (14:16)
 
MOL-Pick Szeged: Mikler, Alilovic – Kallman 1, Bodó 4, Canellas 1, Henigman, Radivojevic 5 (2), Gaber, Sostaric, Bánhidi 4, Kasparek 3, Bajus, Stranovsky, Bombac 1, Rosta, Mackovsek 5
 
Telekom Veszprém: Corrales, Cupara – Moraes 1, Tonnesen 3, Nilsson 7, Markussen 2, Marguc 6, Strlek 5, Blagotinsek, Shishkarev, Nenadic 8 (2), Mahé, Lukács, Khalil, Maqueda 2, Lékai 2
 
Hétméteresek: 3/2 ill. 2/2
Kiállítások: 8 perc ill. 6 perc
David Davis: Nem gondoltam volna, hogy ennyivel nyerünk ma. Mindig fontos a Szeged elleni a meccs, a Klubnak, a Szurkolóinknak, és persze a csapatnak is. Mindkét együttes máshol járt mentálisan ma. Nem feltétlenül a derbi járt a fejekben, a miénkben például a Final4. A srácok mentálisan nagyon kemények. Úgy játszottunk, ahogyan azt elképzeltük, de azért senki ne gondolja, hogy itt Szegeden bárkinek egyszerű 3-4 gólnál többel nyerni.
 
Lékai Máté: Ma minden összejött, főleg a második félidőben. Álmodni sem mertem volna, hogy ilyen sok góllal sikerül nyerni. Boldog vagyok, hogy ilyen jó formát mutattunk, hiszen van egy Final4 előttünk. Sok volt a hiányzó, mégis ilyen jó játékkal tudtunk győzni, tényleg csak szuperlatívuszokban tudok a csapatról beszélni. Mindig jó érzés, ha sikerül nyerni a Szeged ellen.
 
Juan Carlos Pastor: Mindenki más meccset várt. Gratulálok a Veszprémnek, sima győzelmet arattak, semmi esélyünk nem volt nyerni, főleg a 35. perc után. Két különböző félidőt láthattunk. Jól kezdtünk, és jól ment a játék. Ezután sokat hibáztunk támadásban és védekezésben is. Ellenfelünk ezzel szemben jól védekezett és a kapuban is jobb volt. Messze vagyunk a márciusi formánktól. Kielemezzük a mai mérkőzést és elölről kezdünk mindent. Nehéz úgy nyerni, ha 36 gólt kapsz. Vissza kell mennünk a sárba és keményen dolgozni. Sok sikert a Veszprémnek a Final4-hoz.
 
Bodó Richárd: Gratulálok a Veszprémnek. Nem olyan meccset játszottunk, mint amit elképzeltünk és gyakoroltunk. A második félidőben elindultunk a lejtőn és elveszítettük a tüzet, nem harcoltunk egyáltalán. Jól jön a szünet számunkra, mivel az elmúlt fél év hullámvasút volt.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?