KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Közvetíti:

Ceglédi KKSE
20
Telekom Veszprém
48
K&H Liga
(K&H Liga)
Okt. 07. Szerda, 18:00
Abony
A Telekom Veszprém furcsa felállásban kezdte a találkozót, hiszen balszélső hiányában Kentin Mahé kezdett a baloldalon. Sem a hazaiak, sem a Veszprém nem tudott betalálni az első támadásból, azonban az első gól Kentin Mahé nevéhez fűződik. A Cegléd első góljára a hatodik percig kellett várni, ekkor 1:3 állt az eredményjelzőn. A 10. percben 4:7-re vezetett a Veszprém, amely gyors lerohanásokkal tartotta előnyét ebben a periódusban. Az „Építők” sortcserélt, de a lendületet ez sem törte meg. A 20. percben 9:15-re vezetett a piros-fekete alakulat. A félidő további részében dominált a Veszprém, és végül nyolc gólos előnnyel tudtak szünetre vonulni. Félidőben 13:21.
 
Corrales védéssel és Mahé góllal indult a második játékrész, majd újabb Corrales védés után Lauge góljával már tíz gól volt a csapatok között. A 35. percben már 14:26 volt az állás, természetesen a Veszprém javára, Nagy Károly időt is kért. A 40. perc körül elindult a henger; a Cegléd fáradni látszott, a Veszprém viszont mér az első sorával folyamatosan rohamozott. Nagyon gyors támadásokat vezettek a vendégek, és ennek 15 gólos előny volt a jutalma, 16:31. A 48. percre aztán teljesen kinyílott az olló, húszgólos volt a Veszprém előnye, 18:38. A mérkőzés végére majdnem a 30 gól is meg lett közte, azonban a játék és a végeredmény még így is szép. Cegléd – Veszprém 20:48
Ceglédi KKSE – Telekom Veszprém 20:48 (13:21)
 
Ceglédi KKSE: Kránitz, Tamási, Rózsvölgyi – Pásztor 1, Juhász, Kiss 4, Németh 1, Zakics, Gyene 3, Szepesi 2 (1), Mazák 1, Kállai 4, Vranac 1, Spekhardt 2, Sinkovits 1, Teleki
 
Telekom Veszprém: Corrales, Székely – Yahia 4, Moraes 5, Tonnesen 4, Nilsson 4, Markussen 1, Ligetvári 1, Marguc 5, Lauge 4, Mahé 11, Maqueda 5 (1), Lékai 3, Borozan 1
 
Hétméteresek: 2/1 ill. 3/1
Kiállítások: 6 perc ill. 0 perc
David Davis: Köszönjük a Ceglédnek a mérkőzést, nehéz csapatot találni, aki teljes csapattal tud kiállni. Gratulálok a játékosaimnak, komolyan vették a meccset és elégedett vagyok velük.
 
Ligetvári Patrik: Köszönjük a Ceglédnek a mai mérkőzést, és hogy komolyan vették a találkozót. Jól rajtoltunk az első félidőben, magas tempót diktáltunk. Mindenki bizonyítani akart. Idegenben lőttünk 48 gólt, szóval ezen az úton kell folytatni.
 
Nagy Károly: Gratulálok a Veszprémnek. Más sebesség fokozatban játszott, mint mi. Nem is bírtuk erővel. Az első félidőben még elfogadható volt, de a másodikban már sem fizikálisan, sem taktikailag nem bírtuk követni a tempót. Megérdemelt a veszprémi győzelem.
 
Juhász Károly: Gratulálok a Veszprémnek. Ebben a nehéz helyzetben örülünk, hogy egyáltalán játszani tudunk. Reméljük innentől jönnek majd a meccsek sorozatban. Nekünk csak a saját dolgunkkal kell foglalkozni. Megérdemelt a Veszprém győzelme, sok sikert nekik a jövőben.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?