KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Közvetíti:

Telekom Veszprém
29
FTC KN Kft.
25
K&H Liga
(K&H Liga)
Nov. 11. Szerda, 17:45
A válogatott szünet után Telekom Veszprém a Ferencvárost látta vendégül magyar bajnoki találkozón. A hazai alakulat kezdte a mérkőzést, de Lauge célt tévesztett, majd az FTC megszerezte a vezetést. Gyors tempóban kezdtek a csapatok, az 5. percre 3-3 volt az eredmény. Cupara nagy védése után Marguc góljával vezetett először a Veszprém. Manaskov a 10. percben már a 4. gólját szerezte. A Fradi keményen harcolt és a félidő feléhez érve vezetett két góllal (7-9). Belső posztokon cserélt a Veszprém, de a vendégek még mindig vezettek kettővel, így Davis időt kért a 20. percben (9-11). A 23. percben Nilsson tudott újra egyenlíteni (12-12). Marguc büntetőt rontott, de a következőt Manaskov már értékesítette. A félidőre döntetlennel vonultak a csapatok.
 
A második játékrész vendég góllal indult, de Moraes válaszolt rá. A második félidő elején is fej-fej mellett mentek a csapatok, a 40. percben még mindig döntetlen állt az eredményjelzőn (19-19). Manaskov 10. gólját szerezte és ellépett 2 góllal a Veszprém. A félidő közepére kezdett összeállni a hazai védelem, a Fradi kénytelen volt időt kérni 4 gólos hátrányban (23-19). Manaskov egészen elképesztő formában játszott, ő szerezte több, mint a felét a hazai góloknak ekkor. A hajrára három gólos hazai vezetéssel fordultak a csapatok. A második félidőben nagyon leült a mérkőzés, sok hibával, egyedül Manaskov játszott zseniálisan (16 gól összesen). A hazai győzelem így sem forgott veszélyben.
Telekom Veszprém – FTC KN KFT 29:25 (15:15)
 
Telekom Veszprém: Cupara – Manaskov 16 (8), Moraes 3, Tönnesen 1, Nilsson 2, Markussen 1, Ligetvári, Marguc 1, Lauge, Nenadic 2, Borozan 3
 
FTC KN KFT: Deményi, Győri 1, Zernovic – Schuch, Bognár 2, Füzi 1, Nagy 4, Schaffer 5 (1), Imre 1, Pordán 1, Andelic 4, Bohács, Mikita, Bujdosó 3, Kovacsics 3
 
Hétméteresek: 9/8 ill. 4/2
Kiállítások:  6 perc ill. 6 perc
David Davis: Tudtuk, hogy nehéz lesz a szünet utáni első meccs, ez így is lett. Az FTC remekül játszott. Elégedett vagyok az eredménnyel, bár az első félidő nem volt a legjobb. Hiányzott a helyes hozzáállás. A második játékrészben jó munkát végzett a csapat. Pénteken Egerbe látogatunk, arra készülünk holnaptól. Sok sikert a Fradinak!
 
Dejan Mananskov: A legfontosabb a győzelem volt, nem számít a teljesítmény. Nem a megfelelő hozzáállással játszottunk ma. A következő meccsre fókuszálunk, ahol jobb teljesítményt kell nyújtani. Örülünk a két pontnak.
 
Horváth Attila: Gratulálok a Veszprémnek, és a csapatomnak is. Kiváló meccset játszottunk, pedig tudtuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesei ennek a találkozónak. Próbáltunk gyakorolni dolgokat, amik be is jöttek, és ha egy Veszprém ellen működnek, akkor mindenki ellen fognak. Az első félidőben jól mentünk, aztán a másodikban volt egy holtpontunk, ahol a Veszprém átvette a vezetést. A védekezésünk jó volt, fel voltunk tüzelve, és méltó ellenfelek voltunk.
 
Schuch Timuzsin: Gratulálok a Veszprémnek. Jól játszottunk ma, tudtunk vezetni a második félidőben, ami nagy dolog nekünk. Rossz volt nézők nélkül, üres arénában játszani. Amit elterveztünk azt többé-kevésbé végrehajtottuk.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?