KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Közvetíti:

Telekom Veszprém
26
HE-DO B.Braun Gyöngyös
25
K&H Liga
(K&H Liga)
Dec. 05. Szombat, 16:15
Veszprém Aréna
A Telekom Veszprém a Gyöngyös csapatával mérkőzött meg hazai pályán. Az első ziccert Blagotinsek kihagyta, a túloldalon Vilovski viszont nem. Bátran kezdtek a vendégek, 5 perc játék után két góllal vezettek (3-5). A kapuban Corrales kezdett, remek védések mellett büntetőt is hárított. Elöl Mahé szabta a fazont a játéknak és gólpassza után Marguc egyenlített. Az első gyöngyösi kiállítást nem használta ki jól a Veszprém, a vendégek tartották az egy gólos különbséget (15. perc 7-6). Corrales remek formában védett, Shishkarev és Lékai pedig visszatértek hosszú kihagyás után. 20 perc játék után Moraes növelte három gólosra az előnyt (10-7). Corrales a második büntetőt is hárította, Tönnesen újabb góljával pedig ellépett 4 góllal a Veszprém. Blagotinsek harcolt ki hétméterest a végét jelző sípszó előtt, amit Yahia gólra is váltott.
 
Szünet után két gyöngyösi góllal folytatódott a mérkőzés és Mahé 5 perc játék után lőtte az első hazai gólt. A második félidő eleje kemény csatát hozott, a két hatosfalas védekezésen nehezen lehetett túljutni. Két könnyű góllal 6 gólosra hízott az előny, a Gyöngyös időt is kért. Corrales elképesztő módon a harmadik büntetőt is kivédte. A vendégek egy perc leforgása alatt két üres kapus gólt is lőttek (43. perc 19-15). Kisebb hullámvölgybe került a veszprémi csapat, ezért Davis több poszton is cserélt. A Gyöngyös visszajött 2 gólra (21-19) az utolsó 10 perc előtt, ezért Davis kénytelen volt időt kérni. 6 perccel a vége előtt egyenlített a Gyöngyös. A vendégek a vezetésért támadtak és időt kértek, ami után gólt szereztek. Strlek két góljával fordított a Veszprém. A Gyöngyös egyenlített és Lékai az utolsó pillanatban belőtte a győztes gólt.
Telekom Veszprém – HE-DO B.Braun Gyöngyös 26:25 (15:10)
 
Telekom Veszprém: Corrales – Yahia 3 (1), Moraes 3, Tönnesen 3, Markussen 3, Ligetvári, Marguc 2, Strlek 3, Blagotinsek 1, Shishkarev 2, Mahé 5, Lékai 1
 
HE-DO B.Braun Gyöngyös: Merkovszki, Tóth 1 – Urbán, Németh 1, Halász 2, Jaros, Varsandán 1, Ubornyák 2, Hegedűs 2, Gábori 2, Duris, Vilovski 4, Gerdán, Herceg 1, Gráf 4 (2), Markez 5 (1)
 
Hétméteresek: 1/1 ill. 6/3
Kiállítások:  10 perc ill. 8 perc
David Davis: Egy Kiel elleni meccs utánhoz képest jól játszottunk, de meg kellett szakadnunk, hogy jó teljesítményt mutassunk. A játékosok hozzáállása nem olyan volt, mint a Kiel ellen. A Gyöngyös mindig remekül játszik ellenünk, ma pedig nem is voltunk annyira jók. Szenvedtünk, de végül Lékai utolsó másodperces góljával sikerült nyerni. Néha nem olyan egyszerű mindent beleadni. Sok sikert a Gyöngyösnek.
 
Lékai Máté: Gratulálok a Gyöngyösnek, jó meccset játszottak. A félidőben 5 gólos előnyünk volt, de nem lehettünk elégedettek, mert sok ziccert elhibáztunk. A végén majdnem az én hibámon úszott el a mérkőzés, de szerencsére a végén az én gólommal nyertünk. Nagyon mérges vagyok, remélem a jövőben én is és a csapat is jobban fog játszani. Sok hét után játszottam az első mérkőzésemet, de ez egyáltalán nem lehet kifogás.
 
Konkoly Csaba: Gratulálok a Veszprémnek, jó mérkőzést játszottunk. Szerettük volna tovább öregbíteni Gyöngyös hírnevét. Az tetszett, hogy vissza tudtunk jönni a meccsbe. Sok volt a hiba az elején, meg is büntette a Veszprém, és ötgólos előnyre tett szert a félidőre. A szünetben megbeszéltük a hibákat, de mégis tartottuk azokat a második játékrészben. Az 50. perc körül sikerült fordítanunk. Mindent megpróbáltunk, de nem tudtuk kihasználni a lehetőségeket. Kicsit pihentebbek voltunk, hiszen egy hétig készültünk erre a hétvégére. Büszke vagyok a játékosokra, mert 60-70%-ban megvalósították, amit megbeszéltünk. Sajnáljuk a végét, de ilyen a sport. Ma egy kis szerencse is kellet a Veszprémnek a győzelemhez, de a realitás talaján maradva megérdemelten tartották meg a két pontot.
 
Gráf Martin: Gratulálok a Veszprémnek. Egy jó futós mérkőzést akartunk játszani. A félidei 5 gól után sikerült visszakapaszkodni. Lassítottuk a játékunkat és összeállt a védelmünk is. Nagyon szoros végjáték alakult ki, ahol nem volt szerencsénk.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?