KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Közvetíti:

Csurgói KK
33
Telekom Veszprém
33
K&H Liga
(K&H Liga)
Feb. 07. Vasárnap, 14:15
A Telekom Veszprém a Csurgói KK ellen folytatta a K&H Liga küzdelmeit. A hazaiak jól kezdtek, és az 5. percre 5:1-es előnyt építettek maguknak, amelyből Hanusz Egon egymaga négyet vállalt. David Davisnek muszáj volt kikérnie az első idejét a 9. percben. A 15. percben 9:6-ot mutatott az eredményjelző, miután két csurgói hibát gyorsan megbüntetett a Veszprém. A Csurgó 3-4 gólon tartotta az „Építőket”, nem engedte ki a vezetést a kezéből. Öt perccel az első félidő vége előtt Manaskov hibázott büntetőt, miközben a túloldalon a Csurgó gólt szerzett és 15:12-re vezetett. A szünetben 18:14-es hazai előnnyel mentek a felek az öltözőbe.
 
A második játékrész csurgói góllal indult, amelyre Mahé válaszolt a következő támadásból. A 37. percben sikerült két gólra megközelíteni a hazaiakat Marguc hetesével, 20:18. Három perccel később már egyenlő volt az állás, 21:21, ismét Marguc révén, ismét hetesből. A 43. percben már a vezetés is a Veszprémnél volt, miután Maqueda betörését nem tudta védeni Tatai. Az 50. percben 25:25-el, fej-fej mellett álltak a felek. Kicsivel a vége előtt Popovic a harmadik kétpercét kapta, piros lappal fejezte be a találkozót, ahogyan Borsos is. A meccs vége őrült rohanást hozott, mindkét oldalon potyogtak a gólok. A végjáték végül pontosztozkodást hozott, 33:33-as végeredménnyel.
 
Csurgói KK – Telekom Veszprém 33:33 (18:14)
 
Csurgói KK: Tatai, Füstös, Pallag – Hanusz 11 (4), Bazsó, Krecic 7, Szeitl 5, Gábor 2, Gebhardt 2, Ács, Kerkovits, Popovic, Borsos 4, Kovacevic 2
 
Telekom Veszprém: Cupara, Corrales – Manaskov 2, Yahia 4, Moraes, Nilsson, Markussen 1, Ligetvári, Marguc 7 (5), Blagotinsek 3, Mahé 4, Maqueda 5, Lékai 1, Borozan 6
 
Hétméteresek: 5/4 ill. 6/5
Kiállítások: 22 perc ill. 12 perc
David Davis: Az első félidő nagyon rossz volt. A srácok a lehető legjobban játszottak, de sajnos a dolgok nem alakultak úgy, ahogyan azt szerettük volna.
 
Gasper Marguc: Amikor 45 percig vesztésre állsz, az egyáltalán nem jó érzés. Nehéz mit mondani arra, ahogyan játszottunk, főleg az első félidőben. Sima ziccereket hagytunk ki. A védekezésben kell jobban összetartanunk, segíteni egymásnak a lehető legjobb hozzáállással. Nem engedhetünk egyetlen ellenfelet sem, nem csak a Csurgót, 33 gólt dobni nekünk.
 
Alem Toskic: Nagyot küzdöttünk, pedig sok volt a hiányzónk. Azt mondtam a fiúknak, hogy nincs veszítenivalónk, ne féljenek és akkor a dolgok jönnek majd maguktól. Úgy érzem, hogy a két pontot is megérdemeltük volna, de meg kell becsülnünk ezt az egyet is, hiszen a Veszprém ellen ennyit szerezni nagyon nehéz.
 
Hanusz Egon: Az első félidőben jól tartottuk a taktikát, fegyelmezettek voltunk, jó volt a védelem és Tatai Péter is kellő tartást adott nekünk a kapuban. Az edzőink azt kérték, hogy tegyük ki a szívünket a pályára, és akkor mindegy lesz az eredmény. Azt gondolom, hogy az utóbbi időben túlságosan tiszteltük a nagy csapatokat, de amióta Toskic az edzőnk, elhiteti velünk, hogy bárkit le tudunk győzni.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?