KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Közvetíti:

Orosházi FKSE-Linamar
23
Telekom Veszprém
36
K&H Liga
(K&H Liga)
Feb. 20. Szombat, 18:00
A házigazda Orosháza kezdte a mérkőzést, és Lele Ákos góljával meg is szerezte a vezetést. A Veszprém nehezen melegedett be, a hetedik percig kellett várni a második góljára, Nenadic volt eredményes hetesből, így lett 4:2. A 11. percben, 5:5-re sikerült egyenlíteni Blagotinsek révén. Innentől az „Építők” fokozatosan átvette az irányítást a meccs fölött, és a 15. percre 7:10-es előnyt szerzett. Az Orosháza vezetőedzője rögtön időt is kért. A játékrész hátralévő részében tartotta előnyét a Telekom, Rodrigo Corrales több szép védést is bemutatott, illetve a védelem jól dolgozott a hatos előtt. A szünetben 12:19-re vezet a Veszprém.
 
A második játékrészben elérte a tízgólos különbséget a Veszprém, már a 34. percben 12:22-t mutatott az eredményjelző. A mérkőzést egyértelműen a Veszprém irányította, azonban az Orosházának is voltak momentumai labdaszerzés és lerohanás képében. Az eredmény a 45. percben 19:28 volt a Veszprém előnye. Daniil Shishkarev kifejezetten aktív volt a második félidőben. Az utolsó 5 percben már nem történt meglepetés, a Veszprém szép játékokkal továbbra is szerezte a gólokat, és magabiztosan legyőzte a házigazda Orosháza együttesét. A végeredmény: Orosháza – Veszprém 23:36
Orosházi FKSE-Linamar – Telekom Veszprém 23:36 (12:19)
 
Orosházi FKSE-Linamar: Özmusul, Majdán 1 – Sakic 4, Csányi, Lászlai 2, Pásztor, Kancel, Döme 2, Peskov 1, Bella 3, Lele 6 (1), Ushal, Kiss 1, Tóth 3, Németh 1 (1), Molnár
 
Telekom Veszprém: Cupara, Corrales – Moraes 1, Tonnesen 4, Nilsson 5, Markussen, Ligetvári, Strlek 3, Blagotinsek 2, Shishkarev 7, Nenadic 8 (4), Mahé 3, Maqueda 2, Borozan 1
 
Hétméteresek: 3/2 ill. 4/4
Kiállítások: 6 perc ill. 6 perc
David Davis: Boldog vagyok, mert komolyan vettük a mai mérkőzést. Minden ellenfelünket tiszteljük, és tudjuk, hogy hol állnak a tabellán, így tisztában vagyunk az Orosháza helyezésével és helyzetével is. Ma fantasztikus volt a csapat, és szeretnénk ilyen teljesítménnyel folytatni a győzelmi sorozatot, amit elkezdtünk. Gratulálok az Orosházának, és minden jót kívánok nekik a jövőben.
 
Andreas Nilsson: Ma komolyan vettük a találkozót, így is szeretnénk továbbmenni. Dolgozunk folyamatosan és mindig a következő megmérettetés lebeg a szemünk előtt. Ez most a jövőheti Zágráb elleni idegenbeli Bajnokok Ligája meccs.
 
Ratko Djurkovic: Gratulálok a Veszprémnek. Próbálunk a lehető legjobban felkészülni az ellenfeleinkből, és ma is megmutattuk, hogy alakul a formánk. Nem lehetek 100%-osan elégedett, mert vannak hibák támadásban. A srácok jobban játszottak, mint legutóbb, remélem ezt a teljesítményt folytatjuk. A következő 16 forduló nagyon kemény lesz.
 
Bella Csaba: Gratulálok a Veszprémnek. Jó ilyen erős ellenfél ellen pályára lépni, mi pedig a saját riválisaink elleni felkészülésre tudjuk használni ezt. Javult a védekezésünk, a támadásunk, de még mindig vannak hibák. Ezen dolgozunk majd a következő héten.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?