KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Közvetíti:

Telekom Veszprém
40
Sport36-Komló
31
K&H Liga
(K&H Liga)
Már. 06. Szombat, 14:00
Veszprém Aréna
A Telekom Veszprém a Komló együttesét fogadta a Veszprém Arénában. Vendég góllal indult a találkozó, de Borozan hamar egyenlített. A Veszprém szokatlan 5:1-es védekezéssel nyitott, Strlekkel elöl. Tönnesen szép megmozdulása és két komlói hiba után már öt gólos volt az előny (7. perc 7-2). Jött is a vendég időkérés. A hazai védelmet Borozan vezette, támadásban pedig Nilsson volt gólerős. A félidő felénél belső posztokon cserélt Davis, Markussen és Yahia is betalált átlövésből (18. perc 13-9). Strlek volt dühös magára, mert 2 ziccert is kihagyott. A sok kapott gól miatt a Komló a második időkérését is felhasználta már az első félidőben (24. perc 17-10). A Veszprém az első félidőben 20 fölé ment a gólok számában.
 
A második félidő első gólját a Komló szerezte emberelőnyből. Cupara váltotta a kapuban Corralest. Ezt követően Borozan kapott kiállítást, amit a vendégek szép gólokkal kihasználtak (36. perc 24-17). Tönnesen volt igazán elemében, remek gólokat szerzett szinte hiba nélkül. Néhány Veszprém hiba után a Komló kicsit visszakapaszkodott (43. perc 29-23). Mahé hagyta ki a büntetőjét, de a kipattanó labdát már nem hibázta el.
A hazai alakulat keményen megbüntette a vendég hibákat és könnyű indítás gólokat szerzett (50. perc 34-27). A komlói csapat 30 gól felett lőtt, ami nem dicséri a hazai védekezést és kapusteljesítményt. A 40 lőtt góllal azonban nem volt kérdéses a magabiztos győzelem.
Telekom Veszprém – Sport36-Komló 40:31 (21:14)
 
Telekom Veszprém: Cupara, Corrales – Manaskov 1, Yahia 4, Moraes 4, Tönnesen 3, Nilsson 4, Markussen 2, Ligetvári 1, Strlek 5, Shishkarev 5, Mahé 6 (2), Lékai 1, Borozan 4
 
Sport36-Komló: Szilágyi, Durdevic – Kovácsevics, Zobec, Grünfelder 2, Oláh 1, Sunajko 2, Jerkovic 7, Takács 2, Szkokán 5, Melnyicsuk 7 (6), Metcz, Beck 2, Dobi 1, Hoffmann 2
 
Hétméteresek: 4/2 ill. 6/6
Kiállítások: 6 perc ill. 2 perc
David Davis: Elégedett vagyok, mert szerettük volna a mai meccsen gyakorolni az 5-1-es védekezést, és egész jól is működött. Különösen hasznos volt, hiszen a Komlónak nem olyan magasak a játékosai, inkább gyorsak és jól cseleznek, akik ellen nehéz ezt a védekezést játszani. Sok sikert a Komlónak, tudom hogy szenvednek a covidtól, remélem hamarosan jobbra fordul a sorsuk.
 
Ligetvári Patrik: Köszönjük a Komlónak, hogy komolyan vették a találkozót. Mi jól játszottunk, mindent beleadtunk. Kipróbáltuk az 5:1-es védekezést, ami jól működött. Dolgozunk tovább, hogy elérjük az álmainkat.
 
Kilvinger Bálint: Gratulálok a Veszprémnek a győzelemhez. Igyekeztünk minél nagyobb csatára késztetni őket, de sajnos voltak fontos hiányzóink. Voltak szép dolgok ma, végig küzdöttünk. Az első félidőben fel kellett vennünk a ritmust, de próbáltunk tapadni az ellenfelünkre. Örülök a 30 lőtt gólnak, dicséret illeti a srácokat emiatt. Jó gyakorlási lehetőség volt ez számunkra, látszódnak is a hibák, amiken dolgozunk kell még.
 
Aleksandar Djurdjevic: Szeretnék gratulálni Veszprém. Sajnos néhány fontos hiányzónk volt, de próbáltuk a legjobbunkat nyújtani és örülök a 30 lőtt gólnak. Készülünk a következő mérkőzésekre.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?