KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Közvetíti:

Telekom Veszprém
27
MOL-Pick Szeged
23
K&H Liga
(K&H Liga)
Már. 21. Vasárnap, 18:00
Veszprém Aréna
A Telekom Veszprém a Szeged együttese ellen játszott bajnoki rangadót hazai pályán. A piros mezes Veszprém kezdte a találkozót és Borozan nyitotta a gólok sorát. Corrales 3 hatalmas védéssel kezdett, amiből egy büntető volt, így pár perc után 3-0 volt az eredmény. Pastor edző nem volt elégedett csapata játékával, ezért már a 9. percben időt kért (5-2). Corrales továbbra is remekelt, a szegediek a félidő közepéig mindössze 4 gólt tudtak szerezni. Ekkor jött a frissítés a hazai padról a belső posztokon. Moraes duplázott és a Veszprém 5 góllal tudott ellépni riválisától (21. perc 10-5). Ekkor gyorsan jött 3 vendég gól és egy Veszprém időkérés. A túloldalon az ex veszprémi Alilovic is nagyon jó formában védett, ezért a Szeged szorosan tartotta magát az első félidőben. Sajnos a veszprémi játékosok hatalmas ziccerek sokaságát hagyták ki a félidő hajrájában.
 
A második félidő Manaskov és Nenadic hétméteres góljával indult. A Szeged 7 a 6 elleni játékkal próbálkozott, amiből Blagotinsek kapott kétperces büntetést. Támadásban Tönnesen lőtt szép átlövés gólokat, Nenadic pedig góljai mellett szép gólpasszokat adott. Corrales újabb fontos büntetőt védett, Manaskov góljával pedig már 6 gólos volt a hazai előny (46. perc 22-16). A tartalékos Szeged kezdett fáradni, de megint visszakapaszkodtak 3 gólra (52. perc 24-21). A Veszprém két irányítóval (Lékai, Nenadic) támadott és többször hozták szépen helyzetbe a szélsőket, akik rendre betaláltak. A mérkőzés embere egyértelműen Corrales volt, rengeteg védést mutatott be. Az Építők végül 4 góllal nyerte meg a derbit.
Telekom Veszprém – MOL-Pick Szeged 27:23 (11:10)
 
Telekom Veszprém: Cupara, Corrales – Manaskov 5, Yahia 2, Moraes 3, Tönnesen 3, Nilsson 4, Ligetvári, Marguc 2, Blagotinsek, Nenadic 5 (2), Mahé, Dörnyei, Lukács, Lékai, Borozan 3
 
MOL-Pick Szeged: Mikler, Alilovic – Rea, Kallman 3, Gaber 1, Sostaric 7 (4), Kasparek 5, Bajus, Bombac 2, Tóth, Mackovsek 2, Zhitnikov 3, Szilágyi
 
Hétméteresek: 2/2 ill. 8/4
Kiállítások: 8 perc ill. 6 perc
David Davis: Gratulálok a csapatnak. Nehezen készültünk, mivel tudtuk, hogy a Szeged szenved, és nem igazán tudtuk, hogyan is fognak felállni. Az első félidőben Corrales jól védett, előnyben tartott minket, majd Alilovic percei következtek, ekkor közelebb tudott jönni az ellenfelünk. A második játékrészben jobban mentünk, jobban nyomtunk, a védelem és a támadás is összeállt. Elégedett vagyok, mégiscsak megnyertük a derbit. Tiszteltük az ellenfelet a pályán. Fontos része jön a szezonnak, ahol szinte csak a győzelem a fontos. Sok sikert a Szegednek a továbbiakban.
 
Lékai Máté: Gratulálok mindkét csapatnak, tudtuk, hogy sok problémájuk van, de egy Veszprém-Szeged meccs mindig egy derbi. Örülünk, hogy nyertünk, bár sok hibával játszottunk. Kézben tartottuk végig a meccset. Most jön a szezon legfontosabb része, ahol csak a győzelem számít, ahogy ma is.
 
Juan Carlos Pastor:
Gratulálok a Veszprémnek. Jól kezdtük a meccset, az első 15 percben kifejezetten jól játszottunk. Utána hiába alakítottunk ki gólhelyzeteket, nem tudtuk belőni. A találkozó azon ment el valójában, hogy 27 rontott lövésünk volt, ezek közül Corrales védett legalább húszat. Harcoltunk a legvégéig, a srácok hozzáállásával nem volt probléma. Sokat kell javulnunk mint csapat, illetve egyénileg is. Reméljük a sérült játékosokat sikerül minél előbb visszaépíteni, hogy az idény lényegi részében már segíteni tudjanak.
 
Mirko Alilovic: Gratulálok a Veszprémnek a fair meccshez. Nem kifogás, de sok hiányzónk volt sérülés és vírus miatt. Harcoltunk, de fáradtak voltunk és nem volt sok cserénk. Sok játékost kell visszaépítenünk a következő hetekben, mert fontos meccsek várnak ránk. A bajnoki és kupadöntőben remélhetőleg találkozik még a két csapat.
 
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?