KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Közvetíti:

Sport36-Komló
22
Telekom Veszprém
30
K&H Liga
(K&H Liga)
Ápr. 23. Péntek, 18:00
Rodrigo Corrales hatalmas védésével indult a Komló – Veszprém magyar bajnoki, majd Moraes harcolt ki büntetőt, amelyet Marguc értékesített. A hazaiak hosszan vezették támadásaikat, ami főleg a remekül kezdő védelemnek köszönhető. A 10. percre 2:4-es előnyt sikerült szerezni. A játékrész felétől ismét elővette 5-1-es védekezését az „Építők”, amitől teljesen összezavarodott az amúgysem egészen magabiztos komlói támadóegység. Rövid idő leforgása alatt négygólos, 5:9-es előnyhöz jutott a Veszprém. A szünetre ehhez kettőt tett hozzá, így 9:15-re vezetett a szünetben.
 
A második félidőre Vladimir Cupara érkezett a veszprémi kapuba, de Jerkovic lövését nem tudta megállítani. A Telekom kettős emberhátrányban is eredményes tudott lenni. A Komló felszívta magát és nagyon hamar feljött három gólra, a 38. percben 15:18 volt az állás. A Veszprém sokat kapkodott támadásban, és sok volt a technikai hiba ebben a periódusban. A 45. percben 18:22-t mutatott az eredményjelző. A hazaiak egyre inkább fáradni látszottak, így a Veszprém könnyű gólokat tudott lőni. A kapuban Cupara egyre inkább melegedett bele a mérkőzésbe. Tíz perccel a vége előtt 18:26-ra vezetett az „Építők”. A Telekom Veszprém jó védekezéssel és kevés kapott góllal legyőzte a Komló együttesét, és továbbra is veretlen a magyar bajnokságban. Végeredmény: Komló – Veszprém 22:30
Sport36-Komló – Telekom Veszprém 22:30 (9:15)
 
Sport36-Komló: Djurdjevic, Granic, Szilágyi – Zobec 1, Jóga 1, Vaskó 2, Grünfelder 1, Balázs, Sunajko 3, Jerkovic 3, Takács 2, Szkokán 1, Melnyicsuk 8 (7), Metcz, Dobi, Hoffman
 
Telekom Veszprém: Corrales, Cupara – Manaskov 6, Moraes 1, Tonnesen 3, Nilsson 4, Markussen 4, Ligetvári, Marguc 4, Strlek 1, Mahé 3, Dörnyei, Maqueda 1, Lékai 2, Borozan 1
 
Hétméteresek: 8/7 ill. 2/2
Kiállítások: 10 perc ill. 10 perc
David Davis: Hasznos volt a mai mérkőzés abból a szempontból, hogy szerettük volna az 5-1-es védekezést gyakorolni, és ez sikerült is. Sok kiállítás volt az első és a második félidőben is. Alexander Djurdjevic remekül védett. A fiúk a második félidőben nem úgy mentek, mint az elsőben, de a kiállítások miatt sikerült sok könnyű gólt szereznünk.
 
Kent Robin Tonnesen: A Komló ellen mindig ilyen küzdős meccset játszunk, mert harcolnak hazai pályán. A sok kiállítás szorossá tette a meccset, de végül örülünk a győzelemnek.
 
Kilvinger Bálint: Gratulálok a Veszprémnek, sok sikert nekik a továbbiakban. Kicsit tompábbak voltunk ma a kelleténél, de a második félidőben jól játszottunk. Bár az előnyöket jól játszottuk meg, mégis sok tiszta helyzetet kihagytunk. Harcolnunk kell a Veszprém szintű csapatok ellen, hogy versenyben lehessünk.
 
Alexander Djurdjevic: Jól ment a csapatunk, bár éreztem mindkét együttesen a fáradtságot. A végeredmény nem mutatja hűen a játék képét, nagyon harcos találkozó volt. Készülünk tovább.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?