KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Közvetíti:

Grundfos Tatabánya
25
Telekom Veszprém
40
K&H Liga
(K&H Liga)
Máj. 04. Kedd, 18:30
Az idén először rendeztek Tatabánya – Veszprém mérkőzést a magyar bajnokságban, eddig sajnos a járványhelyzet nem engedte ezt. A meccset a vendég Veszprém kezdte és Nilsson révén meg is szerezte a vezetést. Az 5. percben 2:4-re vezetett a Telekom, és egy hosszú kettős emberelőnyből még tovább növelte előnyét. Sipos és Zdolik visszatérésekor 2:7 állt már az eredményjelzőn. Az első félidő közepe tájékán többször is hibázott az „Építők” védekezésben, amikből Sipos dobott több könnyű gólt, de szerencsére a támadások ültek, és rendre gól született belőlük. A vendég előny egyre csak nőtt, hat perccel a játékrész vége előtt nyolc góllal vezetett a Veszprém. A szünetre tízet tett közé a Veszprém, 10:20.
 
A második félidőre Cupara érkezett a veszprémi kapuba, azonban a nagy védést Bartucz mutatta be Yahiaval szemben a legelején. Az első öt percben nem is tudott gólt szerezni a Telekom, mindent fogott Bartucz. Természetesen a vendégek megtalálták a hazai kapus ellenszerét, és 15:27-re vezettek már a 42. percben. Öt perccel később Rogerio Moraes mindössze a második veszprémi kiállítást kapta, a Tatabánya élt is vele és szép gólokat szerzett. Kentin Mahé kifejezetten elemében volt, és az 54. percben már nyolcadik gólját szerezte. A Veszprém 40 gólt szerezve, jó csapatjátékkal hozta el végül a két pontot Tatabányáról, és remekül hangolt a jövőheti Nantes elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőre. A végeredmény: Tatabánya – Veszprém 25:40
Grundfos Tatabánya – Telekom Veszprém 25:40 (10:20)
 
Grundfos Tatabánya: Bartucz, Wyszomirski, Konecny – Bognár, Tóth 1, Sipos 3, Nemes 3, Hornyák, Sunajko 1, Ilyés, Balogh 9 (2), Debreczeni, Zdolik 6, Bodnár 2
 
Telekom Veszprém: Corrales, Cupara – Yahia 5, Moraes 3, Nilsson 5, Markussen, Ligetvári, Marguc 3, Strlek 10, Blagotinsek, Mahé 9 (3), Dörnyei, Maqueda 3, Lékai 2, Borozan
 
Hétméteresek: 3/2 ill. 3/3
Kiállítások: 8 perc ill. 4 perc
David Davis: Sajnos ez helyzet, amiben élünk nagyon befolyásolta a Tatabányát, hiszen már két covid perióduson vannak túl. A meccsről nem sokat tudok mondani, próbáltunk készülni a Nantes elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőre, ez sikerült. A héten folytatjuk az edzéseket.
 
Manuel Strlek: Gratulálok a Tatabányának, hiszen a sok hiányzó ellenére jó hozzáállással jöttek ki a pályára. Az első perctől koncentráltan játszottunk, és jól működött az 5-1-es védekezésünk ismét, aminek nagyon örülünk.
 
Vladan Matic: Nehéz mit mondani. Gratulálok a Veszprémnek. Furcsán hangzik, de jó, hogy ma játszottunk a Veszprémmel, hiszen most sok volt a hiányzónk, de a komoly meccsek még csak most jönnek. Sok sikert ellenfelünknek a Nantes ellen, remélem, bejutnak a Final4-ba, mert megérdemlik.
 
Sipos Adrián: Gratulálok a Veszprémnek. Furcsa volt a mai mérkőzés. A sok sérült miatt nehéz dolgunk volt. Próbáltunk minél szorosabb meccset játszani, de ma ennyi volt benne.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?