KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Közvetíti:

FTC KN Kft.
28
Telekom Veszprém
39
K&H Liga
(K&H Liga)
Ápr. 14. Szerda, 18:00
Tönnesen és Lékai bombagóljaival indult a Ferencváros – Veszprém találkozó, de a hazaiak mindössze a harmadik percig bírták a nyomást. A nyolcadik percben már 3:6 állt az eredményjelzőn. A magyar bajnok őrizte előnyét a 15. percben is, ekkor főleg Moraes és Shishkarev voltak elemükben 7:12-es vezetésnél. Corrales is kezdett belemelegedni a mérkőzésbe, több ziccert is hárított. A 18. percben kikérte első idejét Horváth Attila. Az első félidőben egyértelműen a Veszprém akarata érvényesült, Shishkarev hibátlanul fejezte be támadásait és a védelem is jól működött. Megérdemelten vezetett az „Építők” a szünetben 11:19-re.
 
Kihagyott Fradi ziccerrel folytatódott a meccs, a Veszprém viszont zsinórban kétszer is eredményes volt. A 35. percre sikerült 10 gólt tenni közé, 13:23. Fáradni látszott az FTC, egyre több és több hibát vétettek támadásban és védekezésben is. A Veszprém tiszta ziccereket tudott kialakítani felállt fal ellen is, de lerohanásból is sokszor volt eredményes. Az utolsó 10 percre átállt az „Építők” 5-1-es védekezésre, erre pedig nem volt ellenszere a Fradinak. Az ebből keletkező technikai hibákból egyre inkább növelte előnyét a Veszprém és végül 28:39-re verte meg a Ferencvárost idegenben.
FTC KN Kft. – Telekom Veszprém 28:39 (11:19)
 
FTC KN Kft.: Zernovic, Demény – Turák, Schuch, Bognár 3, Füzi 4, Nagy 6, Schaffer 1, Ónódi 3, Imre 2, Pordán 1, Karai 1, Prainer, Mikita 2, Bujdosó 2 (1), Kovacsics 3
 
Telekom Veszprém: Corrales – Manaskov 2, Moraes 5, Tonnesen 2, Markussen 4, Ligetvári, Strlek 5, Blagotinsek 2, Shishkarev 8, Mahé 1 (1), Lukács, Ilic 1, Maqueda 4, Lékai 5
 
Hétméteresek:
1/1 ill. 4/1
Kiállítások: 0 perc ill. 0 perc
David Davis: Jó mérkőzés volt mai. Két napja játszottunk, és nehéz ez a hét. A Bajnokok Ligája nyolcaddöntő után már a Magyar Kupában kellett bizonyítanunk. Büszke vagyok a srácokra, mivel nehéz felpörögni egy kupagyőzelem után. Sok sikert az FTC-nek, hiszen ők most kezdik a szezont.
 
Rodrigo Corrales: Nehéz találkozó volt, mivel a Ferencváros egy remek csapat. Fontos volt, hogy jól kezdtük a találkozót, nagyjából 4-5 perc kellett, hogy bemelegedjünk. Igazából mindkét játékrészt jól kezdtük, ez volt a kulcs a mai győzelemhez.
 
Horváth Attila: Gratulálok a Veszprémnek a mai győzelemhez, és a kupagyőzelemhez is. Két hónapos kihagyás után az első meccsünk, szerettünk volna játékba lendülni és a szombati Komló elleni mérkőzésre készülni. Nem vagyunk benne ebben a heti kétmeccses ritmusban, de bevállaltuk. Próbáljuk beosztani az erőnket. Voltak szép jelenetek, amiket sűrűbben kell mutatnunk. Elégedett vagyok a csapattal.
 
Schuch Timuzsin: Gratulálok a Veszprémnek a kupagyőzelemhez és a maihoz is. Vannak jó dolgok a játékunkban, azokat kell megtartani és a hibákat javítani. Forgatni tudtuk a csapatot. Saját súlycsoportunkban kell küzdenünk, de a mai egy felhozó mérkőzésnek jó volt.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?