KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Közvetíti:

Telekom Veszprém
42
FTC KN Kft.
30
Magyar Kupa
(Magyar Kupa negyeddöntő)
Már. 24. Szerda, 18:00
Veszprém Aréna
A Telekom Veszprém a Ferencvárossal találkozott a Magyar Kupa negyeddöntőjében a Veszprém Arénában. A vendégcsapat a vírus és sérülések miatt gyakorlatilag az utánpótlás csapatával érkezett. Az első gólt a fővárosiak szerezték, amire Markussen válaszolt rögtön. A dán óriás ezután kétperces büntetést kapott, amiből a Fradi 2 gólos előnyt szerzett. A 7. percben Strlek góljával sikerült az egyenlítés (5-5). A Veszprém megint csak az 5:1-es védekezést alkalmazta, gyakorolta. 10 perc játék után a sok hiba miatt már 8 gólnál jártak a vendégek (7-8). Shishkarev lőtt zsinórban 3 gólt, Cupara védett pár lövést és a vendégek időt kértek 4 gólos veszprémi vezetésnél (17. perc 12-8). Mindkét csapat szép támadásokat vezetett és jó százalékban használta ki helyzeteit (25. perc 19-14). Manaskov góljával már az első félidőben elérte a 20 gólt az Építők. A szünetben 7 gól volt a felek között.
 
A második félidő is gyors iramban és sok Veszprém góllal indult. Nilsson kapott kétperces kiállítást és amiből a Fradi fiataljai gólokat szereztek. Markussen lőtt remek gólokat a távoli zónából, ő szerezte a 30. hazai gólt is (40. perc 30-21). Ahogy nőtt a különbség, Davis úgy adott lehetőséget a veszprémi fiataloknak is. Ilic és Palasics is a mai napon debütált az idei szezonban. Ilic remek gólt szerzett, amivel először nőtt 10 gólra a különbség. Blagotinsek volt megállíthatatlan kihasználva fizikai előnyét sorban lőtte a gólokat. A kapuban Palasics is szállított pár bravúrt és hazai alakulat a 40. gólját is meglőtte Dörnyei révén. A gólgazdag mérkőzést végül könnyedén nyerte meg a Veszprém.
Telekom Veszprém – Ferencvárosi TC 42:30 (22:15)
 
Telekom Veszprém: Cupara, Palasics – Manaskov 4, Yahia 3, Tönnesen 1, Nilsson 1, Markussen 4, Ligetvári 1, Strlek 5 (2), Blagotinsek 6, Shishkarev 6, Mahé 3, Dörnyei 4, Lukács, Ilic 3, Lékai 1
 
Ferencvárosi TC: Bódy – Turák, Nagy 6, Ónodi Jánoskúti 5 (3), Imre 3, Parzer 1, Ludmán 2, Karai 3, Prainer 7, Szabados 3
 
Hétméteresek: 2/2 ill. 4/3
Kiállítások: 8 perc ill. 2 perc
David Davis: Sajnálom, hogy ilyen időket élünk, és a Ferencváros a második csapatával kényszerült ma pályára lépni. Jó szezont futnak, ezért is szomorú ez. A csapattal elégedett vagyok, ahogyan a második csapatunkból feljátszó fiatalokkal is. A mellettem ülő Ilic Zoran is mindent megtett, hogy segítse a csapatot.
 
Ilic Zoran: Gratulálok a Fradinak, jó meccset tudtunk játszani, Köszönöm a mesternek, hogy sok fiatal játékos kapott ma lehetőséget. Minden jót kívánok a Fradinak.
 
Kiss György: Gratulálok a Veszprémnek a győzelemhez és a sportszerű hozzáálláshoz. A csapat 90%-ban fiatalokból állt. Új jöttünk, hogy szeretnénk helyt állni, ez sikerült is, emelt fejjel távozunk. Összesen 30 gólt lőttünk, ha a kapusteljesítményünk egy picit jobb, talán szorosabb is lehetett volna.
 
Ónodi Jánoskúti Máté: Gratulálok a Veszprémnek. Jó felkészülés volt a mai mérkőzés a hétvégére. Felszabadult játékkal készültünk, véleményem szerint ez sikerült és sikerült egy jó mérkőzést játszanunk.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?