KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Közvetíti:

Telekom Veszprém
28
MOL-Pick Szeged
26
Magyar Kupa
(Magyar Kupa )
Ápr. 12. Hétfő, 19:45
Szigetszentmiklós
A Telekom Veszprém kezdte a 2021-es TIPPMIX Magyar Kupa döntőjét a MOL-Pick Szeged ellen. Az első öt percben nem estek igazán egymásnak a felek, és mindössze három gól született, 2:1 arányban. Kiegyenlített volt a játék képe, a nyolcadik percben 4:4 volt az állás. A 12. percben történt meg először, hogy az egyik fél el tudott szakadni, ekkora a Szeged 5:7-es előnyt szerzett. A 24. percig kellett várni a fordításra, ekkor a Veszprém 12:11-re átvette a vezetést. A Szeged próbálta tördelni a játékot, ezzel lassítva a veszprémi támadásokat, de a félidőben így is az „Építők” vezetett 14:12-re. 
 
Mindkét csapat hibákkal kezdte a második játékrészt, szerencsére a Veszprém kicsivel többet tudott mutatni és 18:15-re vezetett a 40. percben. A magyar bajnok őrizte háromgólos előnyét, miközben Vladimir Cupara szép védéseket mutatott be. Tizenkét perccel a vége előtt 21:18-ra vezetett a Veszprém. A különbség már négy is volt, de a Szeged nem adta fel, próbált közelebb férkőzni a Veszprémhez. A Telekom ezt nem hagyta természetesen és 28. alkalommal hódította el a Magyar Kupát! A végeredmény: Telekom Veszprém – MOL-Pick Szeged 28:26
Telekom Veszprém – MOL-Pick Szeged 28:26 (14:12)
 
Telekom Veszprém: Corrales, Cupara – Manaskov 2, Yahia 6 (2), Moraes 5, Tonnesen, Markussen, Ligetvári, Marguc 1, Strlek 3, Blagotinsek 1, Shishkarev, Nenadic 5, Mahé 2 Lékai 3, Borozan
 
MOL-Pick Szeged: Mikler, Alilovic – Kallman 1, Bodó 3, Canellas 1, Radivojevic 6 (4), Gaber, Sostaric 3 (1), Bánhidi 3, Kasparek 5, Stranovsky, Bombac 1, Rosta, Mackovsek 3, Zhitnikov
 
Hétméteresek: 2/2 ill. 7/5
Kiállítások: 4 perc ill. 14 perc
David Davis: Gratulálok a játékosoknak és a Szurkolóinknak! Első Magyar Kupámat nyertem, nem is lehetnék boldogabb. Ezért jöttünk ide. Ilyen egy döntő, sok minden megtörténhet. Ma remek volt a védelmünk és a kapus teljesítmény is. Mindig nehéz Juan Carlos Pastor csapatai ellen játszani. Gratulálok mindenkinek még egyszer!
 
Lékai Máté: Ilyen döntőre számítottunk. Idén már kétszer játszottunk a Szegeddel, de egyiknek sem volt igazán nagy tétje a presztízsen kívül. Mindkét csapat küzdött, nüanszok döntöttek. Boldogok vagyunk, de készülünk tovább, hiszen szerdán már meccs van.
 
Juan Carlos Pastor: Gratulálok a Veszprémnek, és köszönöm azoknak a játékosaimnak, akik sérüléssel vállalták ezt a döntőt. Büszke vagyok a csapatra, mert végig küzdöttek. Idén talán ez volt a legjobb mérkőzésünk. A Kiel elleni Bajnokok Ligája meccseken már erre a hétvégére készültünk. Voltak problémáink a védekezéssel, támadásban pedig hibáztunk, ezért tudott két góllal ellépni a Veszprém. A második félidőben tovább nőtt a különbség. Heteseket hagytunk ki és lerohanás gólokat kaptunk a fáradtság miatt. Remélem idén nem lesz több sérülésünk. Készen állunk küzdeni a szezon további részében. Sok sikert a Veszprémnek a Bajnokok Ligájában.
 
Bánhidi Bence: Gratulálok a Veszprémnek, igazi döntőt játszottunk. Apróságokon múlott a kupa sorsa, nem szabad ilyen hibákat elkövetni. Nagyot küzdöttünk, most pedig megyünk tovább az úton.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?